Eee..hai ca nu e chiar asa complicat..fii mai curajoasa..ca timida ai sa vezi,nu ai sa obtii multe de la viata, si ai sa simti ca ramai cu buza umflata si pareri de rau cateodata. Daca sunteti amici deocamdata, si vorbiti, cum ai spus ca se apropie ziua lui, intreaba-l ce planuri are..iese pe undeva..etc..trebuie sa isi dea seama ca il interesezi
Bună.
Este sificient să spui la mulți ani, indiferent că etse pe net sau în față.
Nu trebuie să-i arăți că ești disperată după el.
Pa, pa.
Pe facebook poti sa ii spui cel mai bine.pentru ca daca nici prieteni nu sunteti e ciudat sa te duci la el sa-i zici:"eu sunt tipa care te place.happy birthday!.
Pai, baga zambestul pana la urechii,fi vesela,oarecum distrata si cand il vezi du-te la el si spune-i:" Vai de mine pe cine vad eu, la multi ani dragule- da sa te pup, si cum e la... ani?" simplu. Ca sa nu ai emotii, repeta-ti in gand ca e ca si cum ai face-o din gluma sau unei fete, nu baiatului de care iti place. La mine functioneaza de fiecare data
Nu conteaza, numai bine ca atunci va afla de existenta ta, adapteaza discutia sau modul de abordare dupa situatie. Ideea e ca mai bine i spui in fata, asa pe facebook sau alte minuni nici nu o sa bage de seama, sti ca sunt o gramada de persoane care nici nu te cunosc si iti ureaza la multi ani pe facebook, eu nici nu ma uit la notificarile lor
linarkfts întreabă: