| D0zzz a întrebat:

Se pare ca iar apelez la cateva sfaturi. Deci, probabil ca am mai mentionat ca m-am impacat cu fostul meu prieten, cu care m-am inteles super bine (atunci). Acum, amandoi zicem ca relatia de acum e mult mai buna, intreadevar, este. La el este o problema, parintii lui sunt foarte severi si nu-l lasa sa aiba prietena de acum. Nu ii pot avea numarul de telefon, iar tatal lui i-a parolat calculatorul pe motiv ca sta pe calculator in loc sa invete. Ultima data am fost la el vineri, pentru ca el a fost singur. De vineri nu prea am mai vorbit. Mi-a spus ca va intra pe internet de pe telefon, ca are ceva cu wireless (nu am inteles, dar a zis ca intra). Pana azi nu a intrat. Eu invat de dimineata si sunt la etajul 2, iar el de dupa-amiaza si sta la parter. De obicei venea aproape in fiecare pauza la etajul 2 ba sa ma vada, ba sa stea cu prietenii lui. Ieri, cand am avut ora de sport si era inca pauza, coborasem la parter, iar el a iesit din clasa unor prieteni de-ai lui, care au clasa tot la parter, si s-a uitat la mine, mi-a zambit si m-a intrebat ce fac.
Azi l-am vazut la parter, nu stiu daca m-a vazut sau nu, dar nu stiu ce e cu el. Nu stiu ce sa cred, o fi inceput sa se sature de mine sau care este problema? Aaaa si am uitat sa mentionez, ca a zis ca luni (saptamana viitoare) sa ne vedem din nou, si va intra pe telefon sa imi zica cand sa vin ( iar asta a fost vineri). Revenim la subiect, voi ce parere aveti? Nu stiu, ma simt aiurea, pana acum mi-am ocupat timpul, dar nu mai stiu ce sa zic. Voi aprecia mult sfaturile bune. Multumesc anticipat si funda.

3 răspunsuri:
| Mishlin a răspuns:

Cam complicata relatia voastra.parerea mea cand te intanlesti cu el sa ai o discutie serioasa si daca intr-adevar tine la tine si el la randul sau sa aiba o discutie cu parintii lui prin care sa le ceara sa fie mai permisibil cu el.acum mno depinde si de varsta care o aveti

| cumsablog a răspuns:

Pai cam pare sa te ignore. Venea la tine in fiecare pauza si acum nu mai vine. Ceva s-a schimbat clar si cu siguranta nu este vina ta aici. Daca ai tupeul sa o faci, cel mai bine ar fi sa te duci la el direct si sa-l intrebi ce se intampla si ce planuri are. Adu-i aminte ca ti-a promis ca vorbiti si nu il mai lasa sa amane asta, mai ales fara motiv. In plus, daca are internet pe mobil (wireless sau nu), poate sa vorbeasca cu tine ORICAND. Numarul de telefon, din nou, poti sa i-l iei ORICAND, si sa te treaca drept "Mihai cu care fac pregatire la mate" (intelegi tu ideea). Exista solutii pentru orice problema si se pare ca el incearca sa gaseasca probleme, asa ca poate ar fi mai bine sa te gandesti de doua ori inainte de a continua relatia asta pentru ca... ceva e putred in Danemarca happy

| llllLiliallll a răspuns:

Eu cred ca el te place, insa, fiind saturat de parinti a renuntat.Adica vrea sa fiti impreuna dar nu poati fi impotriva parintilor. Team ajutat?