Cam complicata relatia voastra.parerea mea cand te intanlesti cu el sa ai o discutie serioasa si daca intr-adevar tine la tine si el la randul sau sa aiba o discutie cu parintii lui prin care sa le ceara sa fie mai permisibil cu el.acum mno depinde si de varsta care o aveti
Pai cam pare sa te ignore. Venea la tine in fiecare pauza si acum nu mai vine. Ceva s-a schimbat clar si cu siguranta nu este vina ta aici. Daca ai tupeul sa o faci, cel mai bine ar fi sa te duci la el direct si sa-l intrebi ce se intampla si ce planuri are. Adu-i aminte ca ti-a promis ca vorbiti si nu il mai lasa sa amane asta, mai ales fara motiv. In plus, daca are internet pe mobil (wireless sau nu), poate sa vorbeasca cu tine ORICAND. Numarul de telefon, din nou, poti sa i-l iei ORICAND, si sa te treaca drept "Mihai cu care fac pregatire la mate" (intelegi tu ideea). Exista solutii pentru orice problema si se pare ca el incearca sa gaseasca probleme, asa ca poate ar fi mai bine sa te gandesti de doua ori inainte de a continua relatia asta pentru ca... ceva e putred in Danemarca
Eu cred ca el te place, insa, fiind saturat de parinti a renuntat.Adica vrea sa fiti impreuna dar nu poati fi impotriva parintilor. Team ajutat?
Mutubal întreabă: