| angel70530 a întrebat:

Buna se pare ca voi aveti dreptate, iubitul meu ma foloseste, astazi m-am vazut cu el, si tot a fost bine, pina cind era timpul sa plece, acum e ora 22 de noapte eu nu stiu nimic de el, nici pe net nu intra, nu stiu ce i s-a intimplat, de la ora 11 ne-am despartit si mai mult nu stiu nimic de el, oare ce s-a intimplat? stiti as vrea sa il sun, dar nu pot, de ce eu tot timpul trebuie sa il caut din urma? serios chiar ma doare sufletul ca el isi bate joc de mine, n-am sa mai cred pe nici un baiat, sunt disperata, si in povestirea precedenta v-am spus totul, acum sunt intr-o situatie proasta.Nu ma jigniti va rog, eu va cer sfaturi, ajutati-ma, nu mai stiu ce sa fac, nu il voi suna deloc, nu il voi cauta, si daca ma va cauta el, ce sa-i spun? chiar nu stiu, ajutati-ma.

8 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Spune-i ca te-ai saturat si ca meriti mai mult. punct.

| christishor a răspuns:

Pur si simplu daca suna nu raspunde inchidei in nas daca nu ii ofera cealalta femeie ce isi doreste asta nu inseama ca tu esti premiul de consolare... uita de el si incearca sa uiti totul incearca sa iesi cu cei apropiati prietenii adevarati sa va simtit bine nu are rost sa sufer pentru un asa barbat.

| dia200 a răspuns:

Sa stii ca faci foarte bine nu il suna nul cauta asteapta sa te caute el.iar cand te suna intreaba-l ca so gandit sa isi aminteasca di de tine, vezi cum reactzioneaza s interpreteaza mai departe, iar daca iti mai cere sa va intalnitzi lasa-l sa astepte cam o ora si apoi vezi daca isi face grij pentru tine

| neutrino a răspuns:

Tu ai inteles foarte bine ca el isi bate joc de tine, si atunci ce sfaturi mai doresti? Tu ai un iubit, iar el are mai multe iubite. Nu te supara, dar se pare ca el are si ceva minte si stie ce sa faca cu ea.

| Loreddana a răspuns:

Fato calmeaza-te, ce ai? Daca nu te cauta cateva ore deja iti faci scenarii in cap ca te inseala si cine stie ce?
Esti mult prea sufocanta! Stai calma si nu mai fi atat de sceptica.
Baiatul mai are nevoie si de aer!

| agoodfriend a răspuns:

Nu-i spune nimic

| Vektor a răspuns:

Doare un pic.o zi, o saptamana, o luna. dar ochii care nu se vad se uita. data viitoare uita-te mai bine cu ce te alegi happy

| madalinamadu a răspuns:

Se spune ca nu merita sa plangi pentru nimeni iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi deci fi indiferenta cu el, daca te va cauta spune-i ca te-ai saturat sa isi bata joc de tine.Nu e singurul baiat din lume iar tu cu siguranta meriti ceva mai bun.:*