Dacă ai luat pastila e normal sa ai dereglări hormonale! Era de ajuns sa faci doar o singură dată dacă nu ai mai avut contact sexual neprotejat de atunci!
Am făcut beta de 4 ori, mereu rezultatul fiind același.0, 5 luna trecuta am avut menstruație sar mai puțin cantitativ ca de obicei, și problema este ca după acel contact am luat pastila de a doua zi, e posibil sa mi fi dereglat asa de tare organismul? Mulțumesc
Acuma aștept sa-mi vina menstruația, ar trebui să vi a zilele astea, am dureri de spate, sani. știu ca era de ajuns sa fac o singura data, dar tot nu-mi pot scoate din cap lucrul asta..plus ultima data când am fost la ecograf, aveam un folicul pe ovar, eram în preajma ovulatiei..ma gândesc ca ar trebui sa-mi vina zilele astea.
Va veni în cele din uram dar sfatul meu este sa eviți pe viitor sa mai iei contraceptive de urgență! Când mai mergi la ginecolog spune-i ca vrei contraceptive și o să-ți recomande niște analize pe care le faci și-ți recomanda tipul de anticoncepționale potrivite pentru tine în caz ca nu vrei sa iei anticoncepționale atunci ceea mai buna soluție e prezervativul!
Cu siguranță nu o voi mai lua pentru ca mi-a dat tot organismul peste cap...deja mi-a Day antonceptionale dar aștept sa-mi vina menstruația sa le pot incepe
Perfect în prima lună pentru siguranță folosiți prezervativul
Mulțumesc mult pentru raspunsuri
Cu drag și nu te mai stresa nu e nici o sarcină
Vai dacă ma credeți nu pot sa manac, nu pot sa dorm, doar asta mi-e în cap..am impresia ca testele mint, medici mint, analizele mint..am și stari de rau uneori, dar cred ca de la stomac am făcut ceva gastrita pentru ca în ultimul timp nu am prea mâncat și îs foarte stresata
Probabil ești foarte tânără și nu-ți doresti un copil și nici nu ai avut cu cine discuta despre asta și atunci stresul sa acumulat dar poți sta liniștită ca totul e în regulă!
Sper sa fie în regula și sa vina odată menstra, sa ma pot liniștii...am avut și luna trecuta dar mai slab cantitativa desii m-a ținut 5 zile aproape..medicul a zis ca din cauza pastilei a fost mai putina, dar eu tot nu m-am liniștit
Stai liniștită ca o sa vina
Mi-a venit azi-noapte menstruația, acum pot sta liniștită? ca sigur nu e sarcina?
Da poți sta liniștită 100% nu e nici o sarcina! Sa începi azi sa iei anticoncepționale și sa nu uiți și e de preferat să-le iei cam la aceiași ora
Adică dacă le iau astăzi la ora 15 de exemplu, mâine tot asa le iau?
Exact așa să nu uiți!
Dacă ai luat pastila e normal sa ai dereglări hormonale! Era de ajuns sa faci doar o singură dată dacă nu ai mai avut contact sexual neprotejat de atunci!
beausingurlamasamea întreabă: