Mulți înainte.
Te-ai ars pentru prima dată, cred că asta e un fel de „învățătură" pe parcurs, care sper să te ajute.
Nu trebuie să stai dezamăgită din cauza asta, zi mersi că n-a fost ceva mai mult! Ai o vârstă ușoară, ai libertate, poți alege pe cine vrei, n-o să stai după el, o să vezi că va trece... trebuie doar să găsești unul total diferit, care să te pună în valoare, să țină la tine, să te facă să te simți bine în pielea ta.
Ai zis că...ai plăcut un băiat după, ce s-a întâmplat cu el? Dacă țineai legătura, dacă urma ceva, îți reveneai! Te axai pe relația cu el și uitai de celelalte amintiri.
Vei găsi pe altineva, vei trece și peste asta...și chiar dacă ăla va rămâne undeva tipărit, stai liniștită...n-o să-ți facă rău mai mult decât ți-a făcut în trecut.
Si eu am patit la fel ca tine, am fost dezamagita.Peste 2 ani m-am indragostit din nou.Depinde de fiecare in parte, dar nu-ti fa griji.Cu timpul o sa uiti, chiar daca rozul nu va mai fi ca inainte (la inceput), tot va prinde radacini.
17
Mulți înainte.
Te-ai ars pentru prima dată, cred că asta e un fel de „învățătură" pe parcurs, care sper să te ajute.
Nu trebuie să stai dezamăgită din cauza asta, zi mersi că n-a fost ceva mai mult! Ai o vârstă ușoară, ai libertate, poți alege pe cine vrei, n-o să stai după el, o să vezi că va trece... trebuie doar să găsești unul total diferit, care să te pună în valoare, să țină la tine, să te facă să te simți bine în pielea ta.
Ai zis că...ai plăcut un băiat după, ce s-a întâmplat cu el? Dacă țineai legătura, dacă urma ceva, îți reveneai! Te axai pe relația cu el și uitai de celelalte amintiri.
Vei găsi pe altineva, vei trece și peste asta...și chiar dacă ăla va rămâne undeva tipărit, stai liniștită...n-o să-ți facă rău mai mult decât ți-a făcut în trecut.
Cred ca iti trebuie ceva mai multa incredere in fortele proprii.
Vrei sa vbim despre asta? am avut cateva deceptii la varsta ta si din toate am vazut partea buna: experienta in plus pentru urmatoarea!
bafta!
Stai linistita, prima dragoste, e asa de incalzire , dupa incepe distractia
Trist dar foarte adevarat." Show no love. Love will get you killed." Curtis Jackson
Cunosc acel sentiment.
Cand aud de "prima dragoste" ma duce cu gandul la prima casa, daca acel bou a fost neexperimentat si atunci cand te-a penetrat ai avut dureri groaznice ce mama ei de dragoste mai e aia? am intrebat asta in afara postarii tale, acum sa revenim la oile noastre. Doar asta a urmarit de la tine, a vazut ca esti naiva si a pus gheara pe tine si cred ca pe viitor nu o sa mai patesti asa ceva ca ne suparam, "daca te-ai ars cu ciorba acum sa suflii si in iaurt"
Eu cred ca prin "prima dragoste" se refera la prima ei relatie, primul prieten.
Nu breee, ai sa vezi ca am dreptate
Ca muuulte fete se afla in situatia ta. Poate ca nici nu a fost dragoste, a fost doar prima. Vei iubi cand vei gasi pe cineva care sa-ti arate ca nu toti baietii sunt porci, vite, magari sau alte soiuri de animale.
Doar pentru ca viata nu e buna din prima asta nu inseamna ca trebuie sa renunti!
Eu cred ca majoritatea din noi, femeile, intalnim un bou intai.Ar fi si rau sa nu fie asa. Unde ar mai fi experienta daca am da de Prince Charm din prima? Stai linistita, iti va trece.E bine ca nu te-ai atasat de alt baiat, inseamna ca tu iubesti sincer si nu treci repede de la o relatie la alta.Iti va fi o calitate apreciata peste cativa ani.Si capul sus, lumea e plina de tot felul de oameni.Incearca sa te maturizezi prin simplul fapt ca intelegi ca nu toti oamenii sunt sinceri, nu toti pot iubi, sunt oameni cu rele intentii de tot felul.Nu mai fi naiva si, pana ti se va vindeca inima, canalizeaza-ti energia catre studiu.Eu in tinerete asa am ajuns sefa clasei.Si crede-ma ca am dat de multi boi in viata, dar la sfarsit am stiut bine dupa ce criterii sa imi aleg un sot.Succes!
Eu cred ca daca el nu simte acel sentiment de fluturasi in stomac,nu se poate face acea scanteie dintre voi doi. El a avut motivele lui,te asigur. Eu zic sa nu te mai indragostesti asa de rapid de un baiat, pentru ca,sentimentele cateodata nu sunt comune si dupa, tot tu suferi.
Incearca sa afli mai multe despre un anumit baiat inainte sa iesiti ca mai mult decat prieteni. Cu toate astea, ar fi bine sa fi asa cum ti-am spus mai sus, sau daca nu, spune direct ce simti si asa vei afla daca vei avea o sansa cu el sau altcineva vreodata.
Gandeste-te mai intai!