Recomandarea e sa nu iei mai des de 1 la 6 luni, dar normal ca e bine sa le eviti cat mai mult.
Nu știu dacă există vreun studiu care să ateste evectul negativ ai pastilelor așa numite "de a doua zi" (nici nu m-am documentat în legătură), dar bazându-mă pe rațiune pot spune că sigur vor fi repercursiuni. Gândește-te că aceste pastile sunt o bombă hormonală care au efectul de a ucide orice șansă de a se forma o sarcină, dincolo de procesul normal al corpului. Cu cât utilizezi mai des aceste metode cu atât corpul va resimți efectele în viitor. Mai ales că ai o vârstă destul de fragedă.
Te sfătuiesc să folosești mereu prezervativul și în orice situație roagă-ți partenerul să nu ejaculeze în vaginul tău chiar dacă este sigur că prezervativul nu este rupt. În felul acesta vă asigurați că rămâne doar plăcerea. Succes.
Nu inteleg o chestie...de ce va jucati cu pastila de a doua zi? Stii cat de nociva este? Cum te poate deregla hormonal...Nu-i mai simplu sa cumparati un pachet de prezervative si nu sufera nimeni? E si mai ieftin si e si mai sigur.