| adelynaa a întrebat:

Buna!
se poate schimba o persoana care este inchisa in ea, intr-o persoana mai deschisa?
nu stiu eu tot incerc sa ma schimb sa nu mai fiu asa inchisa, dar nu-mi iasa ma deloc, nu stiu de aceea am asa mult "noroc" in relatia cu prietenul meu? suntem impreuna de 11 luni sad si in ultima vreme s-a schimbat ft mult el zice ca nu din cauza mea l-am intrebat daca si-a gasit alta si a zis ca nu... nu stiu ce se intampla el imi spune ca nu-i vina mea si l-am intrebat care ii motivul schimbarii lui, i-am zis ca inainte era altfel se comporta altcumva iar acum, motovul pentru care s-a schimbat nu a vrut sa mi-l spuna imi zicea ca nu conteaza, stie el 100% ca nu conteaza am ramas masca straight face... l-am intrebat daca nu mai vrea sa mai fie cu mine si mi-a raspuns ceva de genul ca nu am spus asta, doar ca ar fi mai bine pentru tine sad e ft rece nu ma cauta intotdeauna eu is cea care cedeaza si il cauta sad
de vazut nici nu mai zic, ieri ne-am vazut si si atunci putin am mers doar la o cafea si atat sad dupa o saptamana in care sincer nu stiu de ce nu ne-am vazut sad azi iar nu ne-am vazut sad
eu sunt o persoana care nu vrea sa renunte asa usor si vreau sa fie bine in continuare sa ne mearga
probabil de aceea sunt inchisa in mine nu vorbesc cu aproape nimeni, nu mai pot sa zambesc cum zambeam inainte incerc dar de cele mai multe ori nu pot sad

3 răspunsuri:
| Hexiled a răspuns:

Poti incerca sa o faci vesala sa rada prezintai prieteni tai fauo sociala si se va schimba funda?

| RAY a răspuns:

Las ca e mai bine asa la cat de perversa e lumea mai bine taci si glumesti si atat, daca esti sincera vei vedea ca doar serpi sunt in jurul tau, vb cu tine insuti nu uita ca cea ce spui poate fi folosit impotriva ta

| raulinho0805 a răspuns:

Mult nu se poate schimba ca e ceva ce tine de caracter si eu am patit ce ai patit u ceva asemanator sunt si eu o fire mai inchisa nu prea avantajeaza treaba asta intr o relatie daca vrei sa vb mai multe poate ne ajutam reciproc uite idul meu c_raul_c@yahoo.com