| ffkldmlasbvn a întrebat:

Se tot spune ca un baiat daca ii pasa de tine te cauta..sau invers. Dar daca amandoi gandesc asa? Ce e de facut? Credeti ca sentimentele vor disparea daca nu si le vor exprima unul altuia? Vreau pareri! big grin

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Cred ca, de fapt nu cred ci stiu din propria (trista) experienta, ca daca nu-ti exprimi sentimentele, vei regreta mai tarziu.
Pardon, nu trebuie nici sa o sperii pe fatuca, luand-o pe nepregatite cu declaratii, ca sa faci lucrurile cum trebuie, ia-o cu incetisorul.
Primul pas implica comunicare si atentie, daca te dovedesti deschis si atent cu cineva, il vei determina sa fie si el(ea) deschis(a) fata de tine. Si, mai ales daca are vreun sentiment ascuns fata de tine, va fi bucuria lui (ei) sa vorbeasca cu tine.
Prin asta afli si mai multe despre persoana care te intereseaza, si cand ai ajuns sa o cunosti mai bine, poti face pasul urmator.
Pasul 2, il/o inviti undeva, unde depinde de preferintele voastre: cinematograf, parc, cofetarie. Prilej bun ca sa fiti si mai deschisi si sa aflati si mai multe unul despre celalalt.
Pasul 3, daca totul a mers bine, urmeaza apropierea, va luati de manuta, o iei de mijloc, un sarut la despartire, etc...
Pasul 4, declaratiile, dupa 2-3 intalniri, poti fi mai lamurit(a) de sentimentele tale si poti sa le afirmi.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca si baiatul gandeste asa, fie el este inca un copil, fie e dus cu pluta, fie amandoua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evident. Unul trebuie sa preia initiativa si chiar daca in general o fac baietii, nu e nimic in neregula sa o faca si fata. Daca esti fata si vezi ca cel pe care il placi nu misca cu nimic, fa tu primul pas. Si baietii sunt emotivi si, si ei se tem la randul lor. In ziua de astazi, cand fetele sunt mult mai pretentioase, si baietilor le e ceva mai greu sa faca primul pas.

| Syela a răspuns:

Sincer e o prostie sa stai sa astepti. Daca am face toti asta nu ar mai exista cupluri.Pai sentimentele pot disparea daca nu ajungi sa fi cu persoana de care iti place. O sa apara altii in viata ta si o sa treaca cu timpu, evident.

| Anielad a răspuns:

NU CRED CA VOR DISPAREA...dar trebuie macar unul dintre ei sa faca primul pas, deaorece risca sa-si piarda fericirea in viata si vor trai cu gindul ce daca ar fi fost daca ii spuneam ce simt, sau de incercat prin prietenii lui/ei sa vb sa-i spuna persoanei respective...Incercarea greseala nu are!