Prezervativ pe penis! Sa il suga cu prezervativul pe el.
Ce sa suga, mă, prin cauciucul ăla? Din ce te-ai nascut, frate, din anvelopă de masina?
Ba frate, oralul poate fi protejat sau neprotejat. Fata alege in functie de igiena ta sau mai stiu eu ce criterii are ea, cum o face. Cu "cauciucul" ala pus, sau nu. Nu era vorba despre ce sa suga sau mai stiu eu ce. 2007 reprezinta anul in care te-ai nascut? Daca da, ai 13 ani si ar fi cazul sa nu iti dai cu parerea ca habar nu ai zic
Daca intrai la profilul meu vedeai si varsta. Dupa spusele tale, cand am inceput sa intru pe TPU, aveam doi ani, de 11 ani de cand sunt pe aici. Ha- ha!
Ai vrut tu sa pari inteligent dat te-ai inecat exact la mal.
De curiozitate intreb, ai fost in postura de a purta prezervativ, cand iti facea cineva oral? Te-ai scapat in el?
A fost prima data cand mi-a facut cineva oral, si de 2 ori pana acum am facut sex normal. Si am pus intrebarea pentru ca am auzit ca se pot lua boli si prin oral si ca se recomanda prezervativul. Nu aveam de unde sa stiu ca si prin oral iei boli
Neprotejat omule? Dar, tu nu gandesti? Jesus, si mie mi-a facut, la pus ea, dar nici nu ma atingea, acum fa-ti analizele de sange
Sunt sanse de 99, 9% sa fie doar de la caldura imensa de afara si transpiratie + poate faci multa miscare sau activitate care provoaca si mai multa transpiratie posibil, adica asta e cea mai probabila cauza
De la caldura probabil. Poarta lenjerie mai larga - boxeri. ca sa nu transpire zona foarte mult.
Cum adica...pana in ziua urmatoare nu mai miroase?! Tu faci dus doar odata la o saptamana, sau ce?! Un om civilizat face doua dusuri pe zi, unul dimineata, si unul seara, inainte de culcare.