Asa cum ai prezentat situatia in comentariile urmatoare nu poate sa ramana gravida.
Exact asa a fost. Asta a fost singura chestie, nu m.am spalat. Mersi frumos
Eu zic ca nu e nicio sansa. Ai stat prea putin, n-avea ce/cand sa se prelinga mai ales c-ai urinat inainte.
Asa gandesc si eu. poate este cineva pe aici ce a fost in aceeasi dilema sa ma lamureasca
Felicitari!
Riscul cel mai mare de sarcina apare cand ramane sperma pe teava de la partida sexuala precedenta si se scurge involuntar in vagin, imediat cum l-ai reintrodus.
Bravo! Daca fata este in perioada fertila, este deja insarcinata!
Nu are importanta ca ai introdus 1 cm de penis sau tot penisul, picatura de sperma s-a scurs din penis, in primele secunde cand l-ai introdus in vagin sau chiar la intrarea in vagin!
Dupa primul act, am urinat. Dupa care ne.am facut programul nostru, abia dupa am facut ceea ce am zis mai sus. Nu imediat dupa
Dacă:
- nu ai urinat după primul act;
ȘI
- ea era în perioada fertilă
atunci există un risc de sarcină. Destul de mare.
Am urinat dupa primul act. Si la al doilea, doar a fost introdus odata, am simtit ca a intrat, dupa care nu am mai continuat, nu vreau riscuri.
Nu cred ca era in perioada fertila. Chestia a fost duminica. Ea pe telefon, in data de 4 are notat ca trebuie sa ii vina ciclul.
Am urinat dupa primul act. Si la al doilea, nu a durat deloc, am simtit penetrarea si ne.am oprit amandoi, sa nu se supunem unui risc. Totusi sper sa nu o fi facut deja
Bananacantareata87 întreabă: