| croissant a întrebat:

Bună seara, acum 3 săptămâni am cunoscut pe cineva Intr un intermediu virtual. A rămas să ne vedem doar că eu am fost super răcită iar el a plecat cu jobul câteva zile în afara iar apoi când s-a întors eu i am mai scris dar f rar îmi răspunde... Ce sa fac? Îmi pare rău că nu am avut ocazia sa ne cunoaștem și face to face... Îmi este dor de conversațiile noastre

Răspuns Câştigător
| SuperFata a răspuns:

Bună!
Din câte înțeleg, cât el a fost plecat, nu ați mai vorbit. De ce?
Cat timp ați ținut legătura și dacă ați vorbit doar în mediul online sau ați făcut schimb de telefoane?
Sunt importante răspunsurile la întrebările mele, căci, în felul asta, as putea cumva sa îți dau un sfat. Oricum, după cele spuse de tine, reiese ca cel puțin tu, ești deja atașată de el și poate chiar puțin îndrăgostită?!
Dacă nu sunteți căsătoriți nici tu nici el, nu vad de ce ar fi acum lipsit de interes. Dacă el nu mai răspunde la mesaje, e clar ca are o alta relație si se conversa cu tine în ideea ca poate se lasă cu o aventura. ( doar bănuiesc, ca nu ai dat multe detalii )...
Ca idee, da- i un mesaj scurt în care sa îl întrebi clar, ce s- a întâmplat și ce anume l- a determinat sa ia distanta asta. Pune- i întrebările astea scurte și la obiect. Dacă în continuare este rece și neinteresat, e clar, nu - l mai cauta pentru ca îți pierzi vremea. Lasă totul balta, ca mai târziu îți va fi mult mai greu sa renunti.
Asa dar, da- i mesaj, așteaptă răspunsul, dacă răspunde iar greu sau îți dă răspunsuri evazive, TERMINA aceasta ' relație ' online.

4 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Treci peste si mergi mai departe astfel incat sa cunosti personal acea persoana.

| just4ubr2015 a răspuns:

Inseamna ca e un semn de la dzeu ca nu va potriveati si ai fi suferit mergi inainte cauta pe cineva care sa te aprecieze la valoarea ta si vei fi fericita nu mai trai in trecut.

| adrianbaico a răspuns:

Wake up break up.

| dfsct2344 a răspuns:

Posibil să îți fi dat ghost, cam așa se întâmplă de obicei.
Dacă vrei și ai chef, lasă-mi un insta si poate vorbim big grinD