Nu tb să.mi mulțumesc mie. Trebuie sa mulțumești părinților tai că te bucuri de frumusețea acestei vieți și apoi trebuie să ai încredere.n tine! Bucura.te de viață. Sunt bărbați care te caută, dar daca stai închisă cu gândul la un tip care nu te.a apreciat e vina ta. Tu ai capacitatea sa schimbi totul. Trebuie doar sa vrei Gândește.te la ce.ti dorești și acționează
E grav daca inca te mai gandesti la el dupa trei ani.
Poate că deja si-a intemeiat o familie, are si copii, iar tu inca te gandesti la el ca naiva(să nu zic alt cuvant).
Caută sa iti faci si tu o relatie, nu te mai imbăta cu apă rece.
Nu și-a întemeiat pentru că încă este foarte tânăr
Cand spui bărbat, automat te gandesti la cineva in jur de 25-27 de ani.
Am greșit când am spus bărbat
Ai numarul lui sau unde il cauti? Sti unde stă? Mergi la el sau suna l si vezi poate si el te caută si reînnodati firul relatiei, ce varsta ai? Sanatate multa si mult succes!
Ne,nu mă caută nu m-a căutat în toți anii ăștia, nici nu vrea să audă de mine
Atunci uita.l. Ești femeie!
Și eu că bărbat am incercat sa contactez o fată, o data, de 2 ori, am ieșit până la urmă și apoi tot așa trăgeam de ea să iasă. Nu te mai gândi la el că nu merită..Sunt destui bărbați care ar fi bucuroși să găsească o așa femeie atașată ca. tine
Păi in cazul acesta tu ce mai vrei de la el? Se vede ca din punctul lui de vedere s-a terminat totul intre voi, si daca il gasesti tot rece se va purta cu tine si distant, asa ca cel mai bine scoate til din cap, uita l definitiv nu merită sa iti incarci memoria cu astfel de om, poate gasesti pe altcineva cu care sa te potivesti100% ca cu acesta nu ai nicio șansă.
???? mulțumesc
?♀️Nu știam cu ce sa raspund
Nu tb să.mi mulțumesc mie. Trebuie sa mulțumești părinților tai că te bucuri de frumusețea acestei vieți și apoi trebuie să ai încredere.n tine! Bucura.te de viață. Sunt bărbați care te caută, dar daca stai închisă cu gândul la un tip care nu te.a apreciat e vina ta. Tu ai capacitatea sa schimbi totul. Trebuie doar sa vrei Gândește.te la ce.ti dorești și acționează
Dupa o despartire tinzi sa iti aduci aminte lucrurile bune si te apuca nostalgia, dar adu-ti aminte de ce nu a mers. Sunt altii mult mai buni ca el cu care te-ai potrivi, deschide ochii spre ceva nou, da o sansa altcuiva.
Mai, eu cred ca primeai raspunsuri complet diferite daca spuneai ca ai 15 ani, asa cum ai marturisit la alta postare. Adica, acum 5 ani aveai 10 ani, nu? Daca ti se pare cool sa minti, sa stii ca nu este.
) Nu mi se pare "cool" dacă nu știi despre ce este vorba și ce năibii s-a întâmplat în acea vreme și ce s-a întâmplat între noi doar veziți de viață, te pup ❤️
Ce e de stiut? Afirmi https://www.tpu.ro/......-de-a-mea/ ca ai 15 ani, aici scrie clar,, acum 5 ani am cunoscut un bărbat'' deci rezulta ca aveai 10 ani.Eu sper ca minti pentru ca e disturbing sa fi avut o relatie cu un pedofil la acea varsta.
vezi-ti*
Aolo...pv să-ți povestesc?
Ce a avut așa deosebit bărbatul ăla de nu poți trece peste?
Cred că mai degrabă ești îndrăgostită de imaginea pe care ti-ai creat-o singură despre el. Daca ai fi fost cu el împreună mai mult timp, aproape sigur nu ai mai fi fost așa de topita.
Iti trebuie activitate constanta ca sa uiti, stiu ca e greu dar o sa treaca.
Toate sunt trecatoare.
Sper ca ai inceput sa te gandesti macar la alt barbat care sa te aprecieze
Un an mai bun!
? Încă nu, nu este nicio grabă, an nou fericit!