| pikachui06 a întrebat:

Acum 7 zile eu cu iubitul meu am facut sex uscat, adica doar ne-am frecat unul de celalalt, lichidul seminal a ajuns pe vaginul meu dar eu sunt virgina. Ziua urmatoare aveam greturi si dureri la ovare, care inca persista. Este posibil sa fi racit la ovare sau sa fie o sarcina? Precizez clar ca sunt virgina si lichidul seminal a atins foarte putin si eram in perioada de fertilitate.

10 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Va recomand o carte de educatie sexuala tie si prietenului tau. In primul rand esti virgina, pentru a ajunge lichidul seminal in interior trebuie penetrare si in al doilea rand simptomele unei sarcini apar dupa cel putin o saptamana, nu a doua zi.

| Adry05 a răspuns:

Si daca ar fi vreo sansa sa fii insarcinata, desi nu cred, simtpomele de sarcina nu apar a 2-a zi, apar dupa 3 saptamani aproximativ

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Te sfatuiesc sa accesezi si sa lecturezi cu multa atentie informatiile corecte oferite in urmatorul site : www.seximus.ro. Probabil ca cel putin unele dintre numeroasele ''nebuloase'' care existenta in acest moment vor dispare dupa... lercturare. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AnnaBlandiana cat de proasta esti laughing deci tu nu ai nimic la exterior? e doar o gaura? Vaginul e format si din partile de la exterior ( labiile, clitorisul ).

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca Anna asta da de multe ori raspunsuri aiurea si exagerate, dar de data asta are dreptate. Partea exterioara a aparatului genital feminin se numeste vulva. Vavinul denumeste stiintific doar canalul dintre vulva si uter.

| Quassaar a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai jos in Pola mea..ai nota 2! Mai citește și nu te mai arunca ca rața la muci!

| alexandru0sorin a răspuns (pentru anonim_4396):

Man iarta-ma ca ma bag dar esti pe langa. vaginul NU este format din partile din exterior. vulva e formata din vagin si partile din exterior, vaginul e exclusiv in interior. te rog frumos sa te informezi inainte sa raspandesti informati eronate

| Love4Music a răspuns:

Nu cred.

| Angeloangeli a răspuns:

Stai linistită, nu este nicio sarcină