Sa mearga la medicul de familie, posibil sa fi racit la rinichi, ceea ce are ea nu are legatura cu faptul ca ati facut sex!
Posibil sa fi contactat ceva din toaleta scolii? A spus ca e cam murdar pe acolo si cine stie! Acum cateva zile a facut curat in bucatarie si a lasat geamul si usa deschisa cred ca a racit! Prima data si eu m-am gandit la sarcina si acum sunt destul de speriat. Multumesc greece pentru raspuns iar altii care nu stiu decat sa dea raspuns de **cat le multumesc si lor.
Din ceea ce ne relatezi,problema pare sa fie la aparatul urinar, sa mearga la medic, mictiunile dese si intrerupte sunt un semnal de alarma!
Nu ai explicat prea bine.si eu am avut aceeasi problema.dar folosesc un deodorant intim si mi-a trecut.se gandeste ea prea mult jos de asta are senzatia ca are ceva inauntru.sau o ai tu prea mare.
La faza cu prea mare nu prea stiu ce sa iti zic! numai ca acum ultima oara ea a stat peste mine si imi zicea ca o cam doare ca ii intra toate si o simte pana in stomac. nu stiu daca are vreo legatura!
A trecut prea mult timp..probabil a si trecut.o cauza poate fi ca sta prea stresata..si e incordata..cu timpul..se vor schimba lucrurile..nu are nimic:*
A facut un test de sarcina si a iesit negativ! de protejat ne-am protejat! si nu s-a rupt/spart niciun prezervativ!
De protejat ne-am protejat, iar prezervativul nu s-a rupt sau alte chestii! ceva de la farmacie imi spune cineva sa pot cumparA?
liliana77any întreabă: