| razvanw692 a întrebat:

Buna seara ! Acum o saptamana am avut contact sexual cu prietena mea , iar de vreo 2-4 zile se tot vaita ca urineaza des dar in cantitati foarte mici si ca o tine asa ceva in interiorul vaginului ! Nu stiu cu ce sa o ajut , iar la ginecolog nu prea ar vrea sa mearga ( are 17 ani ) va rog frumos imi puteti spune ce este si ce ar putea sa faca? Va multumesc frumos !

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa mearga la medicul de familie, posibil sa fi racit la rinichi, ceea ce are ea nu are legatura cu faptul ca ati facut sex!

| razvanw692 explică (pentru greece12):

Posibil sa fi contactat ceva din toaleta scolii? A spus ca e cam murdar pe acolo si cine stie! Acum cateva zile a facut curat in bucatarie si a lasat geamul si usa deschisa cred ca a racit! Prima data si eu m-am gandit la sarcina si acum sunt destul de speriat. Multumesc greece pentru raspuns iar altii care nu stiu decat sa dea raspuns de **cat le multumesc si lor.

| greece12 a răspuns (pentru razvanw692):

Din ceea ce ne relatezi,problema pare sa fie la aparatul urinar, sa mearga la medic, mictiunile dese si intrerupte sunt un semnal de alarma!

| Amelya02 a răspuns:

Spune-i sa se spele cu ceai de musetel, iar daca nu ii trece, la doctor.

| mylifeisforyou a răspuns:

Nu ai explicat prea bine.si eu am avut aceeasi problema.dar folosesc un deodorant intim si mi-a trecuttongue.se gandeste ea prea mult jos de asta are senzatia ca are ceva inauntru.sau o ai tu prea mare.thinking

| razvanw692 explică (pentru mylifeisforyou):

La faza cu prea mare nu prea stiu ce sa iti zic! numai ca acum ultima oara ea a stat peste mine si imi zicea ca o cam doare ca ii intra toate si o simte pana in stomac. nu stiu daca are vreo legatura!

| mylifeisforyou a răspuns (pentru razvanw692):

A trecut prea mult timp..probabil a si trecut.o cauza poate fi ca sta prea stresata..si e incordata..cu timpul..se vor schimba lucrurile..nu are nimic:*

| Jameson a răspuns:

Poate tio fi ramas penisu la ea, aia o tine... ia uitate sa vezi.

| CapitanuSemafor a răspuns:

E racita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te suspectez ca i-ai dat ceva.

| andryandreea a răspuns:

Daca nu v-ati protejat, exista sanse sa fie insarcinata...

| razvanw692 explică (pentru andryandreea):

A facut un test de sarcina si a iesit negativ! de protejat ne-am protejat! si nu s-a rupt/spart niciun prezervativ!

| razvanw692 explică (pentru andryandreea):

De protejat ne-am protejat, iar prezervativul nu s-a rupt sau alte chestii! ceva de la farmacie imi spune cineva sa pot cumparA?

| kissa22 a răspuns:

E racita...ar trebui sa mearga la doctorul de familie.