Spune-i iubitului tău ce te deranjează. Iar cu fata aia, rezolva cumva. Spune-i cât îi de penibilă, că se bagă în relaţia voastră. Cât se crede ea de tare, dar e doar o copilă, care nu ştie să treacă peste o relaţie.
Sfatu' meu? Pe scurt : spune-i iubitului tău să vb cu maicasa şi să vb si cu fosta. Spune-i că te fata asta vrea să vă facă rău, iar dacă nu o să termine, nu se mai poate continua. Succes. :*
Incearca sa te razbuni si tu pe ea.
Eu zic ca intotdeauna este bine sa dai o sansa iubirii.
Oricate minciuni o spune fosta lui iubita, iubitul tau te va crede pe tine.
E o chestie prin care am trecut si eu! Nu o baga in seama! Ignorooo atata timp cat el nu o mai iubeste! Dar trebuie sa fi sigura de asta pentru ca sa nu suferi tu mai tarziu...nu o lasa sa te calce in picoare! Dai peste nas si fii fericita langa el. Si cu mama lui incearca sa ii demonstrezi ca nu este asa cum spune acea,, fata"! Sper sa iti fi fost de ajutor. Ai grija ce faci
Poi in primul rand nu prea cred ca acel baiat ar avea cum sa tina la tine in 2 zile, parerea mea si nu lua in seama tot ce spune ea, daca el o sa inceapa sa tina cu adevarat la tine si tu la el, o sa vada ca nu o ar putea sa va desparta.:* Si nu ii da atentie, pentru ca lumea vorbeste mult si prost! Fundita?
Deci iei nu ii place ca voi sa fiti impreuna...razbunate pe ea...fi mai pasionala cand este ea si fiti voi insiva
"incercare moarte n-are "
succes!
Daca iubesti atunci lupta pentru dragostea ta si nu te lasa invinsa de nimeni...succes
Dupa 2 zile de relatie atatea evenimente ). Timpu le va rezolva pe toate! Stai linistita ca nu are ce sa iti faca daca el te vrea si tu la fel
linarkfts întreabă: