| freestylexx a întrebat:

Buna seara am 12 ani 1.65 55 kg nu sunt gras deloc si vreau sa arat mai cu muschi putin sa se vada in pana mea dimineata de 2 zile ma trezesc la 6 7 dimineata si incep sa ies afara sa alerg tot parcu am o gantera de 6 kg fac 20-25 de ridicari cu fiecare brat si la ultimele simt ca mor abdomene fac 30 40 odata si ma dor muschii 3 4 secunde dupa care revin laughing dar tot sunt obosit si cine se pricepe mai bine Mi-ati putea da sfaturi? fara sa ma duc la sala ce as putea face in casa... multumesc dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| crixus a răspuns:

Www.passion4profession.com
dar la 12 ani esti prea mic!
ai timp toata viata sa faci si muschi

2 răspunsuri:
| Kerryn a răspuns:

Intra pe youtube si scrie work out big grin ceva de genu-apar rezultate cit carul, dar trebuie sa lucrezi bine si in fiecare zi dac vrei rezultate, a si nu uita ca si o masa sanatoasa tot duce la crearea muschilor. Auzi de ce faci cite 30-40 abdomene de odata? vrei sa te ucizi sau vrei o febra musculara? stii de ce te dor muschii apoi? pentru ca nu faceti corect exercitiile!
De exemplu graficul meu:
1. 100 genoflexiuni - fac 20 si iau pauza 2-3 min.
2.50 flotari - fac 10, pauza 2-3 min.
3.50 abdomene - fac 10, pauza 2-3 min.
4.100 asezari - fac 20, pauza 2-3 min.
Intre pauze mai beau si apa, sa stii ca trebuie sa bei cam vreo 3 litri de apa la masa corpului tau pe zi, mai ales ca 70% din muschi - apawinking
fac 1, 2, 3,4 si iar de la inceput, nu am nevoie de gantele big grin si chiar daca nu am lucrat 2 saptamini facind aceste exercitii nu ma trezesc dimineata sa nu ma pot scula din pat, si asta e din cauza ca nu luate pauze intre exercitii si bagati tot deodata! Succese, sper ca ti-am fost de folos;*

| Kerryn a răspuns:

By the way eu am inceput sa exersez la 11 ani, crixus toti spuneti, "ai toata viata inainte" big grin e bine sa incepi de mic sa pui muschi big grin nu doar ca vei avea putere dar vor mai fugi si fetele dupa tinewinking am un coleg de clasa are 14, are niste muschi de sar toate fetele pe el. Si apoi arata mai matur big grinD, fetelor nu le plac aia dealde 'papa-lapte' xD nu cred ca e ceva rau sa incepi acum a exersa.