| LivVonBlaBla a întrebat:

Buna Seara am 15 ani si sunt din Arad. Stiu ca am o varsta foarte frageda inca si ca asta este prostesc ce am facut dar am un iubit de ceva vreme si ne intelegem foarte bine.Dar intr-o zi am fost la el acasa cand parintii nu erau si am mancat, vorbit si pana la urma am ajuns in camera lui, incet, incet ne-am aruncat in pat si ne-am pupat iar la un moment a vrut sa imi atinga un san dar eu nu am vrut itnial sa-l las deoarece am zis ca este o prostie dar pentru ca il iubesc si a zis ca nu se intampla nimic rau si ca o sa imi placa, l-am lasat si am continuat.Am facut sex doar anal....si cred ca imi pare rau acum de asta.Sunt curioasa de parerile voastre...stiu ca probabil am facut o greseala. Multumesc pentru intelegere

Răspuns Câştigător
| BLUEishot a răspuns:

Prin acelasi lucru exact la fel, trece si o prietena de-a mea. Parerea mea e ca daca il iubesti e ok, generatile de acum nu mai sunt ca inainte gen "Nu ai voie sex pana la nunta " sau asa e perfect normal dar eu nu stiu ce sa zic despre anal te inteleg ca nu ai rut sa te dezvirginezi dar anal? trebuia mai bine normal. Aceste lucruri i le-am zis si prietenei melelaughing) e chiar o coincidenta aveti aceeasi varsta thinking orase vecinelaughing, si mana pe san a fost si la ea thinking nevermind. voi sa fiti bine, take care honey:*!

| DeeaMarry a răspuns (pentru BLUEishot):

Poate e chiar prietena ta cea care a postat intrebareahee hee

| LivVonBlaBla explică (pentru BLUEishot):

Mersi :* Baiatul a fost bun cu mine mereu...si mi-a luat apararea in orice caz chiar daca aveam dreptate sau daca nu tot ma sustinea dar imi spunea dupa aia ca am gresit, nu stiu ce sa fac.e baiat si stiu ca ii plac chestiile astea nu as vrea sa-l dezamagesc.nu a fost chiar atat de rau ce am facut...m-am simtit un pic fericita

| lauracraciun a răspuns (pentru BLUEishot):

Chiar cred ca ar trebui sa reflectezi mai mult privind aceasta problema inainte sa dai un raspund care i-ar putea influenta decizia spre a face sex.Ai aceeasi varsta ca ea si e normal sa aveti aproximativ aceeasi gandire insa nu poti spune ca "de acum nu mai sunt ca inainte gen nu ai voie sex pana la nunta". Nimeni nu a spus sa ramana virgina pana la nunta, ci sa fie constienta ca nu e OK ceea ce s-a intamplat si sa aiba grija pe viitor.Totusi are 15 ani!"Daca il iubesti e ok"..Nu poate fi vorba de iubire la varsta asta.Acum este doar atractie fizica si unele intamplari cum ar fi sa-ti pierzi virginitatea la numai 15 ani ar putea fi regretate cand cresti.Si nu ca as fi absurda, dar ce s-ar intampla de acum daca toate ar face sex de la 15 ani? Risti pana la 18 ani cel putin sa ramai insarcinata thinking pentru ca deh, baietii sunt tare grijulii.Este vorba de viitor..si unele lucruri chiar ar trebui gandite BINE, BINE inainte sa fie facute.

16 răspunsuri:
| lauracraciun a răspuns:

Hei..Nu te voi judeca, insa trebuie in primul rand sa fii constienta de cele intamplate. Daca s-a ajuns la sex anal, este de la sine inteles ca se va ajunge la sex in adevaratul sens al cuvantului. Fara indoiala se va ajunge la asta..sa nu te minti singura.Si totusi, fii constienta ca ai doar 15 ani.Este decizia ta daca alegi sa iti incepi viata sexuala de la varsta asta.In cazul in care nu ai de gand sa iti incepi viata sexuala de pe acum, sfatul meu este sa te indepartezi de acest baiat pentru ca asa cum te-a convins sa faceti sex anal, te va convinge sa faceti si sex normal.Multa grija si ai grija ce faci pe viitor!:*

| LivVonBlaBla explică (pentru lauracraciun):

Multumesc pentru sfaturi si ca esti alaturi de mine

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Buna happy In primul rand,as vrea sa iti spun,fara suparare,ca nu mi se pare normal ca acest baiat care se supune ca te iubeste, sa te presioneze sa incepeti relatiile intime. Consider ca un baiat care te iubeste, te va lasa pe tine sa decizi, si nu te-ar vrajii spunandu-ti ca iti va place si alte chestii care ti-a zis tie. Nu este nici o problema, greseli le facem cu totii, dar cei inteligenti invata din greselile lor. Sper ca a-ti folosit prezervativ.Deci, eu te-as sfatuii sa nu mai ai nici un contact intim cu acest baiat, fiindca din cate vad nu ai maturitatea psihica ca sa tragi conseciintele in cazul in care ai ajunge sa iti pierzi virginitatea. Inca ceva, nu trebuie sa consideri o greseala daca ai facut acest lucru cu prietenul tau, fiindca il iubesti. Considero o greseala doar daca tu crezi ca ai facut-o simtindute presionata, si nu din propia placere si initiativa!

| LivVonBlaBla explică (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Nu pot sa spun ca a fost atat de rau...nu stiu exact daca este chiar varsta potrivita. oricum multumesc pentru sprijin :*

| BeAmazing a răspuns:

Acum chiar daca iti pare rau nu mai poti schimba trecutul! Trebuie sa treci peste si sa vezi daca in continuare iubitul tau se va comporta la fel, iar daca nu atunci probabil doar asta i-a fost intentia!

O zi frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de tine ca esti o fata cu capul pe umeri si recunosti, chiar daca ai scris ca crezi ca-ti pare rau ai avut puterea necesara de a scrie acel fapt. Parerea mea este ca sa-ti continui viata inainte si sa nu mai apleci urechea la "vrajeala" oricui... " o ciocolata o mananci daca-ti place nu daca e frumos ambalajul"winking cauta sa intelegi ce am scris eu despre ciocolata si asa sa faci si tu cu viitorul amic, be care!

| bogdan72 a răspuns:

Sunt greseli pe care le faci o data si o data. Nu stiu daca e cazul, dar se spune ca inveti ceva din orice greseala. Si poate nici macar nu a fost o greseala; depinde din ce unghi privesti. Lasa, nu iti mai bate atata capul - la momentul asta nu rezolvi nimic daca iti bati capul, asta in cazul in care e ceva de rezolvat.

| HaKid a răspuns:

Ti-a ciuruit fundu, ai grija sa nu te cacii pe tine.

| pinkylicious a răspuns (pentru HaKid):

Auzi bai decat sa faci comentarii aiurea mai bine taco

| Empancilareasufletului a răspuns:

Nu ai de ce sa iti para rau P.S dar anal? happy te pregatesti pentru cand vei fii mare pentru milf? laughing

| petru0996 a răspuns:

Mai esti cu prietenul tau.ca daca nu eu caut o fata sincera si simpatica

| pinkylicious a răspuns:

Bai voi sunteti chiar nesimtit fata are nevoie de ajutor si voi ce faceti o descurajati! ..nu are de ce sa-ti para rau k ai facut-o anal deoarece tiai pastrat virginatatea...ai grija k este periculos..eu zic sa mai astepti sa mai astepti poate intr-o zi chiar o sa-ti para rau k ai facuto..asteapta persoana pe care o iubesti ca adevarat si care iti va cere asta cand va vrea sa te aibe pentru tot restul vietii deoarece daca o sa o faci poate persoana care iti va fi alaturi pentru todeauna o sati scoata ochii pentru chestia asta:*

| Madamada1994 a răspuns:

Uite iti las id meu sa vb in privat daca vrei. madutsmadam