O fata virgina poate sa sangereze sau nu, fiind 100% virgina, depinzand strict de tipul de himen cu care a fost nascuta si nu in ultimul rand, de un penis subtire, care nu poate rupe un himen elastic.
Deci fata a fost virgina doar ca esti tu prost si nu o crezi.
Era o vorba, cand esti bun esti luat de prost. tu la ce te referi?
Mă refer că strici un lucru frumos cu prostia asta.
OK, să presupunem că nu era virgină, ce demonstrează asta?!? Nu e aceeași fată pe care o iubești?
Mihai eu iti spun sincer, baiatul asta are 0 creier. Daca sa zicem ca nu mai era virgina de la bun inceput, asta e un motiv sa nu o mai "iubesti" din cauza ca nu a fost virgina? Asta inseamna de fapt ca nu a iubito de la bun inceput, ci doar s-a folosit de ea.
Dacă zici ca e sportiva, himenul e posibil să i se fi rupt în urma unei activități fizice, sau pur și simplu să fie mai elastic și nu s-a rupt la acest contact sexual și se va rupe mai târziu, plus ca nu toate femeile sângerează la dezvirginare, ăsta e doar un mit. Eu zic să ai încredere în ea. De ce contează pentru tine atât de mult dacă a fost sau nu virgină până la urmă? Dacă zici ca o iubești, nu ar trebui să te deranjeze.
Daca o iubea cu adevarat nu o judeca pentru asta! Daca nu era virgina de la bun inceput, asta inseamna ca trebuie sa ti schimbi sentimentele si sa nu o mai iubesti? El de fapt nu o iubea si a vrut o doar pentru sex
Alt imatur care nu era pregatit de sex dar a zis ca vrea si el sa intre in randul lumii. Acum o umilesti si nu o crezi pe saraca fata. Daca te-ai fi documentat putin inainte sa te manance jos, ai fi vazut ca nu toata lumea sangereaza! Exista himen elastic, exista himen perforat de la sport, accident, mers pe bicicleta etc... Sincer, nu o meriti deloc. Ii faci mai mult rau stand langa ea. Chiar virgina, nevirgina, merita sa o injosesti in acest hal si sa o faci sa se simta atat de prost? Mai mult ca sigur chiar a fost prima experienta sexuala, si a fost cu un badaran care se plange ca nu i-a curs sange si se smiorcaie ca nu e virgina. Pe bune?
Iar tu daca vrei sa te desparti de ea, nu ii mai da putere si lasa sa te santajeze emotional. O sa stai cu ea in santaj pana la adanci batraneti ca tot te va ameninta ca va lua pastile? Astea sunt drame de copilasi. Ce importanta are daca a fost sau nu virgina? Ii scade valoarea sau ce? Fereasca.
Da, pentru mine un copil de 16 ani are
Si sincer chiar ai dreptate, am facut o sa fiu in rand cu lumea si nu am fost pregatit
Nu esti pregatit de sex, nu mai face pana nu te maturizezi, iar vei teroriza fete cu gandurile astea de care vei rade peste ani si iti va parea rau
Asta e decizia ta, dar nu ai dreptul sa faci o persoana sa se simta prost pentru ca esti nesigur pe tine si ai minte de copil
HAI sa iti spun poate deja ari realizat deja: Im primul rand instictul pe care il ai e normal sa stii ca a fost prima! Cei care nu il au e din cauza manipularii si prea multe experinte care ii indeparteaza de originalizatea si seriozitatea masculina. Si revenind la problema :Odata ce ai ales-o asa, ai stiu la ce risc te supui.Ai acceptat-o stiind ca a avut pe altul? Daca dorinta de a fi prima era mai puterinica o lasa-i in calea ei si nu te amestecai. Dar ti ai asumat acest risk! Ai facut sex desi asta se facea dupa casatorie, deci cu alte cuvinte daca a fost sau nu, nu mai conteaza, conteaza sa iti mentii pozitia masaculina de a ramane cu ea sa iti asumi alegerea. Si daca e nevoie mintete singur pentru ca pana la urma ai un suflet si iubita ta are, deci vorbim nu de un animal sau un obiect vorbim de "coasta ta " de faptul ca ai ales o si recunoscut o ca jumatatea ta. Eu te sfatuiesc sa nu o lalaiesti, sa te casatoresti repede si sa va bucurati impreuna de viata. Dumnezeu sa va ajute! Si daca veti nevoie de ajutor sa va gasiti un duhovnic bland sa va echilibreze si sa va mentina legatura.
Se poate naște fără himen sau sa l piardă prin sport sau masturbare. Ori sa se rupă și sa nu curgă sânge, te iubește fata aia cu siguranță dacă e în stare sa se omoare
00Andreea008 întreabă: