Nu exista supliment pentru asa ceva!
Erectia depinde doar de creierasul tau, cum este perceputa.
Toti patesc asta la inceput fiind perfect normal, pana te obisnuiesti. Pentru dumnezeu, esti inca f micut, ai doar 17 ani, acum moare si de emotii, nu din cauza unui amarat de prezervativ.
Cu rabdare si prin repetitie, inveti sa-ti pui prezervativul si sa nu-l mai rejecti ca de aceea iti moare. Gandeste-te la el ca la un lucru extremd e important si benefic pentru amandoi, care va apara si va protejeaza de necazuri, fiindca in felul asta vei inetlege ca folosinta lui este necesara si vitala.
Nu am emotii deloc, sunt foarte chill si tot fail...Am vazut la recomandarile suplimentului, ofera o erectie mai buna, o sa l incerc, poate m-a defectat si masturbarea.
Si o nedumerire, care este partea buna a prezervativului, eu l-am pus cu partea care are lubrifiant, cand eram mai mic l-am pus cred ca invers si nu se rula
Te-ai obișnuit să faci porcării, sex oral, și acum te miri că nu mai știe ce vrei. Termină cu porcăriile și o să își revină. Pilulele nu ajută.
Este normal sa ai probleme cu erectia daca te masturbezi si faci sex oral. Lasa masturbarea si sexul oral si totul va fi ok.
Stiu cum este! Dupa niste investigatii amanuntite am ajuns la concluzia ca berea duce la disfunctie erectila. Asta sau nu iti place tipa aia lol. Funda pls!