Ma...de ce te joci tu cu viata ta,asa putin te iubesti?
N-ai si tu vise,nu-ti imaginezi ce viitor ai vrea? De ce risti copilareste?
Acest "impins putin" nu te mai poate situa la stadiul de virgina,care e definita "care nu a avut niciodata relatii sexuale,casta,neprihanita,feciorelnica".
Himenul se afla exact la intrarea in vagin,de aici usturimea pe care ai simtit-o,ai inceput sa devii femeie,desi procesul e abia la inceput.
Ceea ce ignori cu desavarsire este pericolul la care te supui, jucandu-te fara protectie.
La dezvirginare, cele mai multe fete au parte de o ovulatie spontana, care impreuna cu lichidul preejaculator, duc exact la sarcina.
N-ar fi pacat?!
Citeste ce ti-a scris @alcyon, ai grija si nu mai risca!
Calmeaza-te,in primul rand respira adanc si calmeaza-te,ce a fost a fost,nu poti schimba nimic acum.
Spune-mi, te rog, cand anume astepti sa-ti vina menstruatia.
Daca ti se par prea intime aceste amanunte, te rog scrie-mi un mesaj privat, accept mesaje de la toata lumea si acum sunt la calculator.
Asta inseamna ca la momentul la care s-a intamplat ce s-a intamplat aveai doar cateva zile de cand iti trecuse menstruatia, deci erai intr-un stadiu intermediar de fertilitate, nici foarte redusa, nici foarte ridicata.Despre ovulatie spontana nu cred ca poate fi vorba in cazul tau,durerea nu a permis organismului sa reactioneze spontan, asa ca foarte posibil ca in august sa nu ai nici o surpriza neplacuta.
Acum, nu te mai stresa, stresul provoaca dereglari hormonale, care pot intarzia menstruatia.Asteapta,pur si simplu, nu te mai gandi, desi stiu ca socul e greu de indurat si te temi foarte mult.
Dar, aparent nu ai motiv de griji.
Asteapta.
Buna din nou, deci..am intrebat-o pe mama cam cand trebuie sa-mi vina prin iulie, ea mi-a raspuns ca aproximativ intre 11-16 august..ca eu nu prea am tinut evidenta + am fost racita iar pe 15 aug. mi-a venit ..nu am avut stari de voma sau lucruri de genu in perioadele astea..sa inteleg ca va fi bine?
Bună!
Nu ştiu ce înţelegi tu prin : "a impins putin"!
NU cred că mai eşti virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 1-2 cm pentru a RUPE himenul...
Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.
Iar usturimea respectivă poate indica ruperea himenului...
La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.
Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...
Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764
Toate cele bune.
Dacă „ai pus-o" (chiar și „puțin") NU mai ești virgină, indiferent dacă s-a produs sau nu și deflorarea (probabil că nu).
Orice contact, trebuie sa se faca CU prezervativ. Sa stii ca poti ramane insarcinata dintr-un joculet de asta, fiindca baietii elimina cand sunt excitati un lichid incolor ce poate contine spermatozoizi (atunci cand baiatul a avut o ejaculare recenta). In afara de asta, risti sa te trezesti cu tot soiul de infectii. Baietii sunt purtatori de tot felul de BTS-uri care la ei nu se manifesta. E bine sa renunti la prezervativ (si sa treci la AC de ex), doar in momentul in care baiatul e cu analizele la zi (acelea de secretie, pentru depistarea BTS-urilor). Iti spun asta, fiindca am mai intalnit pe-aici cazul unei fete la vreo 16 ani, care a luat o boala urata de la prietenul ei, ce n-avea absolut niciun simptom. Atentie, anumite BTS-uri nu se iau exclusiv prin contact sexual (cum ar fi nesuferita candida). Prin urmare, prietenul poate sa fie virgin si sa aiba ceva.
Poate sunt mica. dar in fine. Normal ca mai esti virgina! Doar te-a atins si a impins putin, dar nu mai mult. Nu te teme, stai linistita :*
V-ati jucat putin si eu cred ca ti-a infipt-o toata daca te-a usturat. daca vrei sa afli raspuns la intrebarea ta mergi la un medic de profil. dar ai grija nu te juca si cu el.