| 192001Madalinada a întrebat:

Buna seara, am 18 ani și 3 luni, am permisul de luna trecută și vreau sa spun ca înainte sa iau permisul nu primeam mesaje de la fete dar după ce am postat o poza pe Facebook ca am luat permisul, am primit multe mesaje de la fete și in tot acest timp vreau sa spun ca am cordit 9 fete. Nu fumez, nu beau,am tot timpul chef de sex dacă se poate și zi și noapte,vreau sa stiu dacă e un mare păcat sa fac sex cu mai multe fete. Ma cauta continuu, zi de zi primesc mesaje. De genul ‘hei ce faci vii la o cafea’?
Mie mi-a spus unchimiu când eram mai mic sa ard tot ce prind și chiar asta fac, dar în același timp vreau sa stiu dacă e un păcat mare.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este mare pacat daca faci sex fara prezervativ, ca risti sa iei boli cu transmitere sexuala sis a mori de le ele.
Chestia cu "arsul" este o prostie, dar o vei intelege cand vei fii mai mare, ca acum nu vad sa pricepi mare lucru.
In orice caz, foloseste prezrevatiul ala, la absolut toate aprtidele de sex, ca HIV-ul si sifilisul sunt la mare moda printre cei "liberi profesionisti" ca tine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca abia acum in sfarsit, ai aflat si tu cu ce este comparata masina si de asemenea faptul ca automobilul este considerat ca fiind cel mai performant : ''aspirator de c#rve'' Bafta in continuare! La si mai multe! big grin

| 192001Madalinada explică (pentru corbulalbrosu):

Eu sunt curios dacă e un mare păcat a curvăsări?

| Emilian65 a răspuns:

Nu este pacat. Continua acum cat esti tanar si solicitat.

| sofisis a răspuns:

Pai ne intrebi pe noi? Pentru biserica da, e pacat. Pentru noi...pe noi ne doare-n pix de cate cordesti tu...la cat mai multe, ce sa iti urez?

| Alexandrionelu a răspuns:

Nu crezi ca ar fi păcat sa refuzi vreuna?

| Catalin77945 a răspuns:

Amc,traieste-ti viata cum iti place, e cel mai bine asa.

| adyxkom97 a răspuns:

Nu. Important e să nu ai vreo legătura familiară(sora unei tușe/mătușe, etc). În rest, poți să ai și 30 de fete, folosește prezervativul, pentru a evita treaba cu mai multe fete gravide doar un singur tată.