anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara. Am 20 de ani si nu am avut niciodata o iubita. Cum as putea sa am? Problema e ca nu am nici eu incredere in mine fiind un om foarte sarac spre boschetar laughing). Nu stiu... Spuneti voi ce sa fac

43 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Dacă ai avea niște prieteni cu care sa mai ieși ți ar fi mai ușor sa întâlnești fete în mediul acela, este importanta socializarea reala sa ai un grup de oameni sau niște activități care sa te pună în legătură cu posibile iubite. Dacă ai un cerc mai mare ai șanse sa cunoști pe cineva din acel cerc de cunoștințe, dacă nu prea ieși și te duci doar la munca e un pic mai greu, doar pe online poți cunoaște și cred ca e un pic dificil fiindcă sunt mulți ciudați pe siturile de genul.

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns (pentru DavidMalin09):

Pai și ce răspunsuri puteam sa dam? Vad ca tu ști mai bine de fapt. Noi încercăm sa ajutam nu înseamnă că și reușim fiindcă realitatea e ca fiecare trăiește viata lui și da răspunsuri în funcție de el, e greu sa te pui în locul altuia mai ales ca nu ști prea multe detalii. Dacă e cum spui tu prioritatea ta poate ca nu e sa ți faci o iubita ci sa te pui cumva pe picioare deși sunt convinsa ca e greu dar dacă ești sărac sau ai probleme financiare grave nu înseamnă că nu poți fi sociabil și nu poți avea prieteni sau nu poți sa ți faci o iubita, poate chiar găsești o fata care sa te ridice ea dar pentru asta ai nevoie de niște calități, de o inteligenta emoțională, de un spirit plăcut, nu știu dacă ma înțelegi, am întâlnit oameni de genul tău în grupurile de rock, ei își trăiau viata cu bune și rele ce pot sa zic. Poate nu va fi mereu asa, ai 20 de ani esti tânăr la vârsta asta mulți își doresc aventuri nu relații sunt și băieți care vor ceva serios depinde de fiecare și de norocul fiecăruia.

| FOG92 a răspuns:

Cautati un boschetar de sex feminin, cred ca asta e singura ta solutie big grin, stai linistit sunt altii la casa lor care nu au atins o femeie pana la 30 de ani... poate le place parfumul de boschetar fetelor mai stii

| bupy a răspuns:

Vei ramane singur.

Iar asta e o problema in ansamblu cu generatia "moderna". Totul e dat peste cap; si fiecare sufera episoade depresive.

| Elan a răspuns (pentru anonim_4396):

In online multe nu vor sa accepte pe oricine! Ori sunt false mai ales pe Facebook!

| Elan a răspuns (pentru mgtow):

In online multe nu vor sa accepte pe oricine! Nu am incredere in femeii mai ales pe Internet!

| Elan a răspuns (pentru ania):

Tanar Si Nelinistit!

| Elan a răspuns (pentru DavidMalin09):

Eu te inteleg este foarte greu sad

| Elan a răspuns (pentru bupy):

Unele femeii sunt foarte rele sad dar nu stiu de ce sad

| mgtow a răspuns (pentru Elan):

Asta e orice e posibil

| iuliuscezar a răspuns:

Acum ai?

| iuliuscezar a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ești mai terminat ca el