Normal ca stie ca l placi si ca te place, daca nu era asa nu cred ca l invitai la tine acasa si mai ales sa dormiti intr un pat amandoi si daca nu ar tine la tine, refuza pur si simplu sa ramana la tine sau profita de chestia asta si incerca sa faca sti tu ce
Si-a dat seama.Si nu ar fi sarutat persoana care l-a tinut departe de viscol 4 zile doar pentru simplu fapt ca a facut asta.
Se imfiripeste ceva intre voi
La 21 de ani ai mentalitatea unei copile de 14...Serios? te intrebi daca stie ca-l placi? Cred ca e prima oara cand te atinge un baiat
Iar eu cred ca tu esti o cotofana care nu are ce face si se baga peste tot cu raspunsuri tampite. Cati ani ai galusco? Imi pare rau, nu imi sta in caracter sa ma bag cand vad astfel de raspunsuri, dar de data asta I couldn't help myself.
Daca nu poti da un raspuns pertinent, pe masura intrebarii, stai in banca ta. Fata poate chiar e in dubii si are nevoie de putin ajutor. Nu toata lumea polenizeaza din floare in floare dupa 2 zile. Eh, si plus de asta, bravo ei daca e prima data cand o atinge, macar fata e sigura ca nu are gonoree, boala de care se apropie, probabil, multe altele de pe-aici. Imi pare rau, asta deduc din atitudinea ta. Serios?! Fi cuminte cotofana si stai in buda ta! Have a nice day Mrs. Rebecca Rebella
Ahh, am omis un lucru: vreau sa imi cer scuze in caz ca intrebarea este pusa aiurea si fara niciun rost
Tipul e grozav! Adica a stat cu tine 4 zile, a dormit cu tine si te-a luat usor in brate si te-a sarutat!? Atat?
Pai ar trebui sa te bucuri, sigur ca te place, nu te-ar fi sarutat daca nu te placea si tu probabil l-ai fi respins. Probabil i-ai cam dat de inteles ca il placi
Cred că da, probabil că dacă nu își dădea seama nu mai încerca să te sărute, crezând că îl respingi. Să știi că e super tipul, dacă ar fi fost altul în locul lui să doarmă cu tine 4 zile, în același pat, nu s-ar fi comportat tot așa.