Ce povestesti tu mi se pare destul de ingrijorator...ai putea sa nu mai fii chiar atat de "disponibila", desi a apela la tertipuri intr-o relatie care se presupune a fi sincera, deschisa nu este o solutie! Cred ca n-ar fi rau sa ii si spui cum te simti in fata unei asemenea reactii a lui, sa discutati cu sinceritate despre aspectul asta-care, in fond va necajeste pe amandoi, chiar daca in sens diferit!
Nu mi se pare firesc ca doua persoane atat de tinere sa "nu mai aiba chef", decat daca in relatie intervine ceva sau cineva!
Bafta!
Intr-o atmosfera calma(eventual si ceva lumanari) incearca sa vorbesti cu el despre asta. la fel e si la mine:eu am chef non-stop iar prietena odata la 3-5 zile, dar asta nu inseamna ca are pe altcineva(nu in toate cazurile oricum). incearca sa-i explici cat de important este el pentru tine, incearca sa-l intrebi de ce crede ca e o obsesie, se simte sufocat? ce ar dori, cum ar dori? incearca sa-l alinti, sa-l asculti ce are de spus, daca are probleme. orice fel(sef idiot la servici, a parcat vecinu masina in locul vostru. orie) o sa vezi ca va fi un rezultat pozitiv... cel putin asa ar trebui
bafta
Pai nu mai fii si tu asa insistenta.stiu cum e.toti baietii sunt asa.chiar scrie in carti ca fetele sunt mai insistente si baieti mai ignoranti. fetele sunt mai romantice baietilor le place sportul si chesti din astea.lasa-l pe el sa faca un pas si apoi fa si tu unul incet.de exemplu cand sunteti pe canapea daca el iti vorbeste frumos dai un sarut scurt...cand se uita la tv. dai un pupic mic... vorbestei frumos si vei vedea ca va face si el apoi cativa pasi.ma bucur ca te-am ajutat. tuturor ne e greu la inceput
Pai, cand vine ziua lui, il respingi si tu... ii spui ca nu mai ai chef.
Lasal un pic singur sa faca "alea alea" cu dreptata ...si dupa vine...nu stiu. du-te la psiholog
Pai incearca sa il lasi in pace vreo cateva zile, si vezi cum reactioneaza. incearca sa-l provoci apoi cu ceva...stiu eu...intr-o noapte dormi in lenjerie sau ia ceva sexi pe tine in timpul zilei
O data la 3-4 zile e ritmul normal pentru sex intr-un cuplu stabil mai vechi de 6 luni si care are o relatie adevarat nu numai o relatie sexuala. Trebuie sa te intrebi de ce esti tui atat de insistenta. Poate fiindca ai prea mult timp liber si nu esti la fel de obosita ca sotul tau. Gaseste-ti o alta ocupatie si vei vedea ca lucrurile se normalizeaza.
In aceeasi situatie sunt eu cu sotul meu doar ca la noi el este cel care insista.eu iti spun din experienta mea ca trebuie sa il lasi sa respire, trebuie sa ii dai timp pentru el, incearca sa porti cu el discutii pe alte teme, nu il mai zapaci cu sexul.si sotul meu face la fel ca tine si iti spun sincer ca am zile cand nu il suport langa mine, ma cicaleste foarte mult, ma streseaza, ma sufoca. e posibil ca si sotul tau sa se simta la fel ca si mine.lasa-l mai liber, nu il mai suna, lasa-l pe el sa te sune, fii si tu mai indiferenta si sa vezi ce mult se schimba.iti spun tie ca esti femeie si poate intelegi, ii spun si lui dar zice ca mine si face ca elrelaxeaza-te, nu te inseala dar daca vei continua asa, nu va rezista in conditiile astea de stres si isi va cauta linistea in alta parte.