anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 21 de ani si sunt maritata de 2 ani. sotul meu are 26. de la inceputul relatiei eu am fost cea care a dat mai multa importanta relatiilor intime. el se multumeste cu o data la 3 zile iar in rest ma respinge. mereu imi spune ca pentru faptul ca eu am fost asa de insistenta pentru el a devenit o obsesie si nu mai are chef. nu stiu ce sa fac il iubesc mult si nu vreau sa-l pierd. am nevoie de un sfat

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prefate si tu un pic mai indiferenta si ai sa vezi ca ar sa ajunga sa traga el de tine ti-o spun din propria mea experienta si ai sa vezi ca va fi bine.Doar daca el nu te iubeste indeajus atunci lucrurile se schimba comunicarea e cea mai buna solutieBafta in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce povestesti tu mi se pare destul de ingrijorator...ai putea sa nu mai fii chiar atat de "disponibila", desi a apela la tertipuri intr-o relatie care se presupune a fi sincera, deschisa nu este o solutie! Cred ca n-ar fi rau sa ii si spui cum te simti in fata unei asemenea reactii a lui, sa discutati cu sinceritate despre aspectul asta-care, in fond va necajeste pe amandoi, chiar daca in sens diferit!
Nu mi se pare firesc ca doua persoane atat de tinere sa "nu mai aiba chef", decat daca in relatie intervine ceva sau cineva!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-l mai baga in seama 2-3 saptamani (ma refer la friki friki)!

| nitro99 a răspuns:

Intr-o atmosfera calma(eventual si ceva lumanari) incearca sa vorbesti cu el despre asta. la fel e si la mine:eu am chef non-stophappy iar prietena odata la 3-5 zile, dar asta nu inseamna ca are pe altcineva(nu in toate cazurile oricum). incearca sa-i explici cat de important este el pentru tine, incearca sa-l intrebi de ce crede ca e o obsesie, se simte sufocat? ce ar dori, cum ar dori? incearca sa-l alinti, sa-l asculti ce are de spus, daca are probleme. orice fel(sef idiot la servici, a parcat vecinu masina in locul vostru. orie) o sa vezi ca va fi un rezultat pozitiv... cel putin asa ar trebuihappy
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi, totusi, ca tanarul Ben e marcat de o anumita activitate... s-ar putea chiar ca asta sa fie raspunsul...baga-l in post fortat sa vada si el cum e! Comunicarea paleste in fata altor "argumente", mult mai convingatoare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu mai fii si tu asa insistenta.stiu cum e.toti baietii sunt asa.chiar scrie in carti ca fetele sunt mai insistente si baieti mai ignoranti. fetele sunt mai romantice baietilor le place sportul si chesti din astea.lasa-l pe el sa faca un pas si apoi fa si tu unul incet.de exemplu cand sunteti pe canapea daca el iti vorbeste frumos dai un sarut scurt...cand se uita la tv. dai un pupic mic... vorbestei frumos si vei vedea ca va face si el apoi cativa pasi.ma bucur ca te-am ajutat. tuturor ne e greu la inceput

| cooola a răspuns:

Pai, cand vine ziua lui, il respingi si tu... ii spui ca nu mai ai cheflaughing.
Lasal un pic singur sa faca "alea alea" cu dreptata ...si dupa vinehee hee...nu stiu. du-te la psiholog

| cucubauuu a răspuns:

Pai incearca sa il lasi in pace vreo cateva zile, si vezi cum reactioneaza. incearca sa-l provoci apoi cu ceva...stiu eu...intr-o noapte dormi in lenjerie sau ia ceva sexi pe tine in timpul zilei

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O data la 3-4 zile e ritmul normal pentru sex intr-un cuplu stabil mai vechi de 6 luni si care are o relatie adevarat nu numai o relatie sexuala. Trebuie sa te intrebi de ce esti tui atat de insistenta. Poate fiindca ai prea mult timp liber si nu esti la fel de obosita ca sotul tau. Gaseste-ti o alta ocupatie si vei vedea ca lucrurile se normalizeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca deja ai inceput sa nu il mai atragi, si asta din mai multe cauze.acum este prea tarziu si cred ca relatia voastra merge spre final, si asta ti-o spun cu parere de rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In aceeasi situatie sunt eu cu sotul meu doar ca la noi el este cel care insista.eu iti spun din experienta mea ca trebuie sa il lasi sa respire, trebuie sa ii dai timp pentru el, incearca sa porti cu el discutii pe alte teme, nu il mai zapaci cu sexul.si sotul meu face la fel ca tine si iti spun sincer ca am zile cand nu il suport langa mine, ma cicaleste foarte mult, ma streseaza, ma sufoca. e posibil ca si sotul tau sa se simta la fel ca si mine.lasa-l mai liber, nu il mai suna, lasa-l pe el sa te sune, fii si tu mai indiferenta si sa vezi ce mult se schimba.iti spun tie ca esti femeie si poate intelegi, ii spun si lui dar zice ca mine si face ca ellaughingrelaxeaza-te, nu te inseala dar daca vei continua asa, nu va rezista in conditiile astea de stres si isi va cauta linistea in alta parte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parca e nevasta mea si ea imi spune la fel mie "din cauza ca esti insistent si vrei permanent sex, eu nu te mai suport". O Doamne ce diferiti sunt oamenii.