Umezirea vaginului chiar si intr-un timp foarte scurt, rapid si formare unor cantitati excesive de mari de secretie vaginala, reprezinta un lucru cat se poate de normal si benefic deoarece va facilita o penetrare usoara si placuta a vaginului in timpul sexului. De asemenea prin practicarea masturbarii intravaginale canalul din vaginul tau s-a largit intr-o oarecare masura, ceea ce va avea un efect benefic deoarece aproape sigur in astfel de cazuri sexul de dezvirginare va fi unul lipsit de durere. Asa ar trebui sa procedeze toate fetele pentru a evita chinul si durerea la care sunt supuse in timpul dezvirginarii. Multa sanatate!
Esti o privilegiata, bravos tie! Fi sigura ca el va termina foarte repede, nu ai face!
Mai bine faceti Petting! Daca chiar veti face sex, dupa ce termina prima oara, are nevoie de o pauza, depinde de mai multe, 30 de minute sau o ora. in care sa vorbiti, ii faci ceva de papa, si un pahar de vin, si apoi puteti relua!
Nu uitati sa va protejati!
Ar trebui să te bucuri că ești așa. Și în plus, și pentru antrenamentul prin masturbare. O să vezi cât de util îți va fi.
Asta e și ideea, să te exciți cât mai 'rău'.
Nu ține neapărat de știință, e logic.
Dar dacă chiar vrei, poți da drumul la dezumidificator.
Oricat te-ai uda, chiar sa ai pulpele si abdomenul ude, nu are nimic. Si daca ejaculeaza repede ce, se ia de la inceput si gata. Nu iti face griji degeaba, sexul asta intre persoane ingenue e printre cele mai misto lucruri din lume.
Nu este vreo rușine asta. Este un lucru absolut normal. Te va ajuta foarte mult sa fii lubrifiata (uda) pentru ca nu o sa simți durerea așa rău. Cu cât te exciți mai mult, cu atât durerea o sa fie mai mica. Și nu numai prima data e bine sa fii lubrifiat. Mereu este bine. Dacă e uscat vaginul o sa fie incomod și nu prea plăcut. Mulți cumpăra lubrifianți ca sa fie mai plăcută senzația și tu vrei sa nu mai fii uda. Trebuie sa fii relaxata și foarte lubrifiata ca sa fie bine prima data.
El a zis că a făcut anumite prostii,dar nu sex,mă gândesc că tot masturbarea asta,și îi este frică să nu se termine,sau nu știu cum. Oricum de se va întâmpla vreau să îl ajut, pentru că vreau să îi fie totul bine, nu mă refer numai aici, ci și în alte probleme ale vieții, care sunt sau or mai veni.