Salut! Pai incearca sa le explici ca e ceva normal si ca nu o sa faceti,, prostii,, povestestei unuia dintre parinti care e mai chill despre relatie si apoi sa ii spun si celuilalt s-au spune-i unei rude sa le explice ori asteapta pana la 18 ani ca atunci o sa fi majora si poti sa le spui ca nu mai au cum sa te opreasca
Le spui si tu, pe un ton tragi-comic "Mama, tata, o sa aveti un nepotel" exact ca in reclama aia, ei se vor panica vor incepe sa tipe sau chestii gen, atunci ii calmezi spunand ceva gen "Stati calmi ca am glumit, vreau sa va anunt ca am iubit".
Eventual daca vrei sa fie si mai incitant momentul il incluzi si pe iubitul tau in asta, si le spuneti amandoi faza cu nepotelul, apoi dupa ce il ameninta pe el, le spuneti ca ati glumit, si ca ati vrut doar sa se cunoasca reciproc.
Ei oricum vor fi in stare de soc, se vor bucura ca totusi nu vor avea prea devreme un nepot, ba chiar pot intelege faptul ca tu ai relatie, si desigur, te vor ameninta ca daca te culci cu ala, de dezmostenesc, sau ca te dau afara, dar hey, nu risti, nu castigi.
La 16 ani nu trebuie să îl prezinţi pe iubi părinţilor şi nici nu trebuie neapărat să povesteşti despre el. O să vezi că viaţa de cuplu nu e aşa uşoară, o să ai mai mulţi iubiţi şi nu mi se pare în regulă să îţi prezinţi iubitul de fiecare dată.
eijibanana75 întreabă: