| Adrian6121995 a întrebat:

Buna seara, am avut un contact sexual cu partenera, si nu stiu daca mi-am dat drumul in ea, eu cred ca mi-am dat drumul pe jos, dar pentru singuranta, dupa 25 de ore la trecerea contactului sexual, i-am dat o pastila care costa -49lei- (cica atat trebuie una singura) ESCAPELLE 1, 5 MG, trebuie mai multe pastile? astazi era doar obosita. dupa pastila...un raspuns daca trebuie mai multe pastile

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa se ea doar a nevoie nu bagi in ea, persnal nu cred dar anticeptionale sa ea, multe efecte au aceste pastile, eu recomand o injectie care opreste menstra 3 luni are efect minim, poate cauza si cancer pastilele alea si bolii cardiace, diabet etc scaderea dorintei sexuale

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca fata a fost/este in perioada fertila, adica in zilele de dinaintea ovulatiei sau sexul a avut loc chiar in ziua in care s-a produs ovulatia, atunci hormonii din acea pastila (se foloseste doar una) isi vor face datoria si nu vor permite ca ovulul sa fie fecundat, dar daca sexul s-a petrecut in afara perioadei fertile atunci pastila a fost administrata INUTIL. Partenera in lunile urmatoare va suporta urmarile nu tocmai placute provocate de hormonii aflati in exces in organismul ei.

| qCrazyMan a răspuns:

De ce spui pretul la pastila? laughing