| AlinaAlina92 a întrebat:

Buna seara am avut un mic accident si m-am ales cu o taietura pe interiorul labiei aproape de vagin nu este adanca dar are cam 1 cm 1, 5 momentan nu pot merge la ginrcolog find in afara Romanie sunt foarte speriata si nu stiu ce ar trebui sa fac nu doare dar din cand in cand mai curge cate o picatura de sange este sange pe langa rana si nu stiu cum ar trebui sa procedez daca ar trebui sa ma dau cu ceva va rog din suflet daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ????

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spala-te de 2 ori pe zi, dimineata si seara cu apa calduta in care dizolvi bicarbonat de sodiu (1 lingura la 2 litri de apa).
Apoi te stergi usor si atat.
Poarta pana la vindecarea totala numai chilot de bumbac normal (nu Gstring ori tanga), eventual cu un tampon igienic lipit pe chilot.
Evita sexul pana la vindecarea toatla a ranii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe lângă acest sfat îți recomand să te ungi cu cremă de gălbenele acolo. E foarte bună în vindecarea rănilor sau tăieturilor.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca trebuia sa-i dai sfat userului care a pus intrebarea, nu mie

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Am pus în completare, ca să se înțeleagă.

| AlinaAlina92 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc frumos! ????????

| AlinaAlina92 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc frumos! ????????

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Bunaciune & al dracului marfil... mi-a placut de ea o cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te oprește să mergi pa un ginecolog în țara în care te afli?

| AlinaAlina92 explică (pentru anonim_4396):

Am ajuns recent aici si momentan nu am rezidenta (yellou card) si fara el mai ales cum este si pandemia nu ma primeste, doar la anumite cabinete si costurile sunt foarte mari! Multumesc frumos pentru raspuns!?