Eram mai mult iesit? nu exista asa ceva. Ori erai in ea, ori nu.
Nu conteaza cand sau cat de des ai facut-o cu ea in ziua respectiva.
Daca gaura din prezervativ era in afara vaginului, si daca nu avea cum sa se scurga din prezervativ inauntrul vaginului ei, nu exista nici un risc de sarcina.
Puteti sta linistiti. Dar daca cumva crezi ca a putut curge si in vagin, indiferent ca-s cateva picaturi sau mai mult, ar trebui sa ii iei pastila de a doua zi.
Numai bine!
Eu, o sa ii cumpar pastila de a doua zi sa fiu sigur! Aveti idee ce nume are acea pastila si ce efecte poate avea? Si cum se administreaza? Va multumesc!
Daca esti asa de interesant poti citi asta http://www.sfatulmedicului.ro/......ua-zi_1091
Ai grija ca pilula de a doua zi o poate afecta pe iubita ta peste ceva timp, mai ales daca este luata de mai mult de 2-3 ori.
Aveti mare grija.
Poate folosi "Escapelle" este (cica) cea mai buna pilula.Pe prospectul medicamentelor scrie tot.Aceasta cutie contine doua pastile care trebuie luat la un interval de cateva ore(nu mai stiu exact ce si cum)dar in orice caz sunt scrise toate detalii pe prospect.
"sperma nu era asa concentrata" asta ce mai e? Voi realizati ca va apucati sa faceti lucruri pe care mai tarziu le regretati... fie se rupe prezervativul, fie are gaura prezervativul [are gaura prezervativul, da ce draguta, ti l-a gaurit ea sa te bage la cheltuiala ] Of Doamne
Nu o pune sa ia asa ceva. Daca spui ca nu era in perioada fertila, nu-i nicio problema. Pastilele alea-s foarte periculoase pentru organism. Peste cativa ani, s-ar putea sa se trezeasca cu nu stiu ce chisturi si sa se intrebe de ce le-a facut. Nu-i de gluma. Ma ingrozesc cand vad cate tinere inconstiente, inghit pastile cu pumnul, de parca ar fi bomboane. Si pe urma la 30 de ani bocesc, ca trebuie sa se opereze, ca au facut nu stiu ce tumora.