| Ionutzzz62 a întrebat:

Bună seara! Am făcut sex neprotejat cu iubitul meu cu 5 zile înainte de menstruatie. Țin sa menționez ca a ejaculat în mine de 2 ori. Au trecut 2 săptămâni de atunci, iar menstruatia mi-a întârziat 5 zile. Credeți că sunt șanse sa fii rămas insarcinata?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Sunt sanse sa mergi cracanat pe strada Ionut happy

| Violleta2022 a răspuns:

Mai ionutzzz, barbatii nu raman gravizi, doar daca sunt hermafroditi atuni s-ar explica ambele organe sexuale si posibilitatea sa ramana gravizi... laughing ma rog, cred ca esti baiat si intrebi pentru prietena ta, desi ai fi putut spune acest lucru.

Evident ca nu erau 5 zile inainte de menstruatie odata ce nu i-a mai venit deloc menstruatia, dar cel mai probabil pot spune ca fata are ciclul de tip NEREGULAT si nu stie inca.
Poate face un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.

Tine minte si explica-i fetei cu care esti ca ea are ciclu de tip NEREGULAT care nu poate fi tinut de nici o aplicatie de pe fata pamantului, nici un calendar si nici o alta aplicatie, fiindca ciclul de tip neregulat vine cand vrea el, fara regula!

| TimberWolf a răspuns:

Ionut, o sa fi gravid!

| Madaxo97 a răspuns:

De ce ai ejaculat înăuntru? Vreți un bebe? Dacă da, e posibil sa ai unul cat de curând. Poate doar norocul sa fi ratat perioada fertilă sa te mai salveze, dar daca fata are menstruatia neregulata nu poți calcula ovulația exact, deci, cel mai bine faceți un test de sarcină la 21 zile de la ultimul contact sexual si vei afla daca e însărcinată sau nu