| bogdannn9696 a întrebat:

Buna seara, am foarte mare nevoie de sfaturile voastre.

Deci problema mea este in felul urmator: am intretjnut relatii sexuale cu prietena mea in data de 11 luna aceasta si astazi mi-a spus ca are ceva sangerari, ideea este ca contactul a fost protejat si plus de asta am scos-o cu 2-3 secunde inainte de a ma termina dupa care am verificat si prezervativul de doua ori pentru posibilele spargeri si acesta nu era sart. Sunt destul de speriat cand mi-a spus de acele sangerari mai ales ca prezervativul nu a fost spart. Va rog mult sa imi dati ceva sfaturi despre ce as putea face in situatia asta
Menstruatia trebuie sa ii vina prin data de 27-30

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce ai scos-o daca aveai prezervativ? Nu asta e cauza sangerarilor, bineinteles. Poate avea si ciclu neregulat.Nu ar fi prima fata(femeie)cu asa ceva.Nu ramane insarcinata daca este cum spui.

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, nu poate fi insarcinata.

| sofisis a răspuns:

Cauze de sangerare in afara menstruatiei sunt cateva dar nici una buna.
Poate are o dereglare a menstrei...asta e best case scenario.
Apoi, poate fi o rana pe col, poate fi o infectie, o sarcina extrauterina, un avort spontan.
Ideea e ca nu e bine sa sangereze in afara zilelor de menstruatie.
Trebuie MUSAI mers la ginecolog si investigata cauza.

| MolieDetara13 a răspuns:

Nu poate fi vorba de o sarcina daca contactul a fost protejat. A luat pastila de a2a zi? De la aceea stiu ca iti apare o mica sangerare dupa o saptamana de la actul sexual. Un doctor ginecolog poate fi vizitat.