Te rog sa-ti cauti o noua prietena.
Te va ajuta mult lucrul asta!
O faci si geloasa,se va hotari urgent pentru ca acum nu stie ce vrea,te vrea si pe tine si pe celalalt,si,in plus,ai si tu cu cine vorbi.
Ai grija,cauta o amica, o fata de incredere, care sa fie dispusa sa te ajute!
Mult noroc!
Dupa cum vad u chiar tii la ea si ma bucur...dar trebuie sa ii zici si ei asta. poate acel baiat vrea doar sa se joace cu ea ceea ce nu e de bine daca il alece pe el. u incearca sa vorbesti cu ea si daca iti baga chestii cu nu am timp, trebuie sa fac altceva...zii k e foarte important pentru tine ce vrei sa-i spui. bafta!:*
Pai castigai increderea din nou in tine si cuceresteo din nou daca o iubesti mult si lupta pentru ea nu te lasa batut asa usor ca dupa vei suferi daca ti mult la ea daca vrei sa o cuceresti fi bland cu ea fa-o sa rada sa fie in largul ei in preasma ta daca nu o vei pierde daca merge la alt baiat bft men sper sa ai succes!
Din fericire ne-am impacat.Greece12 multumesc, ai avut dreptate oarecum.De indata ce a vazut ca vorbeam cu alta fata a vrut sa fie sigura ca nu ma pierde.E putin schimbata in bine, dar cand sunt fara ea inca am impresia ca relatia noastra nu are nici un sens.cand sunt langa ea totul mi se pare bine si frumos... Sper sa imi regasesc motivatia, lucrul care imi lipseste chiar foarte mult acum...
Sa ai grja,nu stiu cat o sa dureze "impacarea".
Inteleg ca dupa dezamagirea pe care ai incercat-o esti cam golit de sentimente si polii busolei tale nu prea isi gasesc directia.
Stai sa te linistesti si tu, petrece mult timp cu ea si fii pozitiv!
Motivatia este sa ramaneti impreuna, sa ai ceea ce iubesti si doresti!
Iti bagi picioarele in viata asta.asa e viata...cruda...da se poate rezolva:o mai pui pe gratar!
Bananacantareata87 întreabă: