Nu mi se pare așa big deal că e atras de altele cât timp nu dă curs acestei atracții dar are o atitudine de rahat pentru cum a pus lucrurile și că ți-a zis că tunu ești frumoasă ca ele, așa că dă-i pace.
Pai daca nu sunt. Ce, mai bine sa minta sa zic ca nu sunt? Ideea e ca nu trebuie sa le gaseasca pe altele atractive daca ma iubeste pe mine.
Ai o gândire stupidă ) Dacă una arată bine normal că o să fie atras de ea, doar n-o să-i piară interesu pentru toate fetele că e cu tine, normal e să nu dea curs atracției
De unde vine vorba ca atunci cand esti intr-o relatie ai ochi doar pentru partener, adica e normal sa fiu cu un baiat si sa imi placa de alti baieti, sa am interes pentru alti baieti (pentru ca, citez, "nu o sa-i piara interesul") atunci pentru ce as sta in relatia cu el? Cand sunt singura pot fi atrasa de toti baietii si imi poate place de toti, dar tocmai aia e diferenta cand ai pe cineva, sa il vezi doar pe el, nu sa mai ai interes pentru altii.
Bine, continuă să visezi
1. Asta nu-i categoria potrivită!
2. Ai plăcea frumusețea fizică a altor persoane nu înseamnă neapărat că automat are și sentimente sau ceva pentru ele, este o diferență destul de clară între cele două, iar dacă un cuplu chiar are o relație sinceră și deschisă, atunci asta nu ar trebui să fie o problemă atât de gravă...
Nu e asa cand iubesti pe cineva nu exista sa iti mai placa de altcineva. Cine a zis ca are sentimente de iubire pentru ele? Are sentimente de atractie, de placere fizica si sexuala daca ai sentimente pentru o fata nu exista sa iti placa de altele