Foarte interesant.
Ce-ar fi sa fii barbat, sa analizezi situatia, sa iti ceri scuze pentru iesire, sa promiti si sa nu mai repeti, sa discuti cu ea?
Dai si tu "exit game" de la un bocet pentru o fetita, ca un ratat. Fii serios! Pe altii ii lasa nevasta, dupa zeci de ani, copii si bunuri in comun.
Am facut acest luc. Si vrea sa renunte
E dreptul ei. Spune-i ce înseamnă pentru tine, dar lasă-i loc de decizie, și acceptă pierderea.
Poate va fi doar o pauză, dacă îi explici serios poziția ta, fără smiorcăială, și îi lași spațiu să poată gândi și ea.
I am spus acum sa vedem ce si cum
Da-i mesaj si puneti cenusa in cap gen
Cere-i iertare, zi ca e printesica ta si nu ai vrut s-o ranesti, bla bla si ii inmoi inima
Încearcă intr-un fel să te impaci cu ea, dacă nu funcționează, incearcă să ieși din starea asta, să treci peste despărțire. Ieși cu prietenii, fă ceva ce-ți place dar în nici un caz nu sta să îți plângi de milă.
Nu imi plang de mila cu nimic
Poate nu esti inca pregatit sa vezi si accepti asta, dar aproape ca as putea paria ca motivul pentru care esti atat de afectat tine de fapt de experiente mult mai vechi, care nici nu au de fapt leagatura cu ea. Teama de abandon, disperarea pe care sentimentul de a fi abadonati ne-o provoaca vine din copilarie. Ce traiesti tu este probabil un „emotional flashback". Cu alte cuvinte pare coplesitor, dar ce simti e o durere mult mai veche careia i-ai supravietuit deja. O sa-i supravietuiesti si acesteia. Imbratisari!
De ce te-ai sinucide pentru o fată? Pe bune? Indiferent ca o iubesti sau nu, trebuie sa te gandesti ca mai sunt N fete pe pamantul asta cu care ai putea face o relatie stabilă. pe unii chiar nu va inteleg cu sinuciderea asta pentru o fată... cel mai bine mergi la un psiholog, parerea mea...
AndrewTate7789 întreabă: