| Brunett94 a întrebat:

Bună seara! Am și eu o nedumerire, sau mai multe. și pentru asta am nevoie de ajutorul vostru. Nu am pe cine sa întreb și de aceea m-am gândit la voi. Mi-am început viața sexuală de curând. Și nu prea mă pricep la unele lucruri. Am făcut dragoste cu iubitul și. la final aveam senzația ca ar curge ceva din mine. (Țin sa menționez că el mi-a zis ca s-a terminat în mine, dar eu nu l-am crezut. ) A doua zi, mi s-a întâmplat ceva ciudat, ce chiar m-a pus pe gânduri. A doua zi m-am udat la propriu. Mi s-a udat și lenjeria și pantalonul. Ce s-a întâmplat? De ce m-am udat? Este posibil ca el chiar să se fi terminat? Dacă da câte șanse am sa fi rămas însărcinată?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil din vaginul tau s-a scurs sperma si secretie vaginala. Nu stiu de ce nu l-ai crezut ca a ejaculat, este sfarsitul normal al unui act sexual. Dupa cum stii, primul act sexual are intotdeauna risc mai mare de sarcina. Acesta depinde de perioada ciclului menstrual in care te gaseai si variaza intre aproximativ 10% (daca erai in primele 5 sau ultimele 5 zile ale ciclului menstrual) si 98% (daca erai intre zilele 12 si 16 ale ciclului menstrual)

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In urma sexului vaginal, baiatul elimina, termenul corect fiind ejaculeaza, o anumita cantiate de lichid seminal cu spermatozoizi. Este normal ca cantitatea respectiva sa se scurga afara dupa sex, imediat daca te misti mai mult in picioare, sau la cateva ore dupa aceea, unde crezi ca s-ar depozita cantitatea aia?
Binenteles ca el a ejaculat in tine, asa cum ti-a spus, pentru ca el simte asta si binenteles ca poti ramane insarcinata daca erai in perioada fertila cu sanse de 100%.

| corbulalbrosu a răspuns:

In mucoasa care "tapiseaza" peretele vaginului exista niste glande care sunt specializate sa produca un lichid care are rolul de a lubrifia vaginul in vederea usurarii penetrarii ei de catre penis pe intreaga durata a contactului sexual. Acel lichid care probabil chiar ca a curs cu adevarat din vagin era de fapt secretia ta vaginala, in nici un caz sperma provenita de la el deoarece d.p.d.v. cantitativ sperma este foarte putina si efectiv nu se scurge in afara vaginului practic niciodata. In timpul sexului vaginul trebuie sa fie lubrifiat permanent/incontinuu pentru a permite o miscare de culisare a penisului cat mai lina, fina si usoara si din acest motiv secretia vaginala poate deveni tot mai abundenta pe parcursul sexului si uneori sa provoace adevarate "inundatii" sub fundul femeii daca excitatia transmisa glandelor responsabile de producerea ei devine foarte puternica/intensa. Probabil ca fire ta este una mai aparte/deosebita care se excita foarte usor si foarte rapid, cu un libidou foarte ridicat, cu o imaginatie bogata care poate activa fantezii sexuale mai aparte/deosebite si toate acestea la un loc dintr-un motiv cu o posibila conotatie sexuala sa-ti fi declansat acea umezire extrema. Daca esti in preajma ovulatiei este posibil sa se fi suprapus secretia vaginala zilnica normala, cu producerea unei cantitati mai mari de mucus cervical produs de colul uterin care in general provoaca umezirea enervanta a chilotilor. In nici un caz sperma nu putea sa ramana in vagin atat de mult timp. O sarcina s-ar fi putut forma si cu o probabilitate chiar foarte mare, INSA DOAR DACA in acel moment ai fost in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. In caz contrar posibilitatea de sarcina se poate exclude probabil in totalitate. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila, ai toate sansele sa fi ramas gravida.

| Alicezzz a răspuns:

Draga mea, dragostea sexul se face cu cap si inainte multa informare. Asa ca pe viitor nu mai face sex neprotejat, informeaza"te ca de aia exista internetul si cel mai important sa mergi la un control ginecologic pentru un control de rutina si sa te invete mai multe metode de contraceptie. Si da riscul unei sarcini nedorite este mare si mai ales ca si'a dat drumul in tine! Asa ca mai peste 3 saptamani fa'ti un test de sarcina si nici un act sexual de acum sa nu mai fie neprotejat ca sa nu devii mamicå daca nu iti doresti! Bafta

| Messi120 a răspuns:

Erai uda deoarece te ai pisat pe tine.La propriu, nu la figura!