| cristimisoara a întrebat:

am inceput de curand o relatie cu o fata cu care ma cunosc de ceva timp si toate sunt bune si frumoase pana acum. eu stiu ca ei ii cam place viata sexuala, plus ca ma lasa sa o ating in toate locurile, ba chiar ii place. acasa nu o pot lua(inca), si ca sa ma culc cu ea trebuie sa mergem la un hotel ceva. cum sa ii bat apropo-ul asta? cum sa ii zic? in caz ca accepta, cum trebuie sa procedez? ce fac la fata locului? etc, vreau mai multe detalii daca se poate, dau funda, mersi

Răspuns Câştigător
| andra_9015 a răspuns:

Ii explici pur si simplu ca la tine acasa nu se poate deocamdata si ca cel mai bine este sa mergeti la un hotel.in caz ca accepta, ar trebui sa-i faci o surpriza, ceva romantic.cum ar fi sa faci pe pat o inimioara din petale de trandafir, sa pregatesti o baie cu multa spuma, eventual.sa folisiti niste lumanari parfumate[mai ales ca este prima data cand faci asta cu ea].si s-o iei,totusi, destul de incet, fiind prima data.adica cu preludiu destul de lung. oricum, cel mai important este sa creezi o atmosfera cat mai romantica.mult succes.happy

4 răspunsuri:
| ShowTim3 a răspuns:

La hotel lol... parca e curva, nu poti la tine/ea acasa? mare lucru o pupi pana isi da ea hainele jos le dai si tu si happy "dai ratonul la veverita ce poti face " mare lucru.

Răspuns utilizator avertizat
| broOonetsSsyka1 a răspuns:

Poi o duci acolo. si cand ajungi acolo incepi sa o sarutzi si nah incepi si tu asa tandru sa i dai bluza jos si daca fata sta inseamna ca vrea daca iti zice ca u e pregatita i zici ok, dar nu cred ca ar fi bien sa ii propui pentru ca fata poate sa se simta stanjenita si poate iti va spune ca nu chiar daca doreste asta tongue... si dupa ce o dezbraci nah incepi si tu tandru o sa iti dai uh seama la fata locului

| cristimisoara explică:

La mine nu merge pentru ca acum se construieste casa, si la ea...sunt ai ei, are si o sora, e mai greu