anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! Am intrat aici, pe TPU, ca să pot vorbi cu cineva, să mă ajute. De vreun an, îmi cam place de un băiat, pe nume Cristi. Suntem în aceeași clasă. E un tip chiar simpatic, glumeț și drăguuț. Mereu în ore de anul trecut mă bagă în seamă, mă face am să râd, mai stă cu mine în recreeații, mă tachină mai tot timpul. Câteodată, fie în ore, fie în pauze, se uită insistent la mine cu un zâmbet pe față. Am început să ' l plac de anul trecut pentru că, nu știu, am început să ' l simpatizez, într ' un fel. Și prietena mea îl place, doar că ea îl place din a I - a, dar asta nu contează, pentru că el stă mai mult cu mine. Ce să înțeleg? Că mă place? Că mă consideră o amică? Să ' l întreb? Să nu ' l întreb? Vă rog, ajutați ' măă. puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| December a răspuns:

Da intreaba-l. In mod normal te place happy. Altfel de ce ar sta cu tine prin recreati, de ce te-ar face sa razi, de ce s-ar uita insistent la tine?winking. Daca-ti place de el poti sa spui. Din ce am citit mai sus, vad ca ai ocazii cand sa ramane-ti un pic mai singurei. Deci next time cand vine la tine sau cand il prinzi singur abordeaza subiectul happy. Bafta!

| adyii a răspuns:

Intrebal si vb cu el nu fi asa fi mai serios intrbal cand suntu numa voi 2 asa nu fata de alti si vezi ce spune

| adyii a răspuns (pentru adyii):

Nu te lasa asa ca no cine stie vine alta pe la spate

| pittikaRoxy14 a răspuns:

Intreba-l! Nui da prioritate altei fete asupra lui!:*