| micutZa94 a întrebat:

Buna seara, am mare nevoie de parerile voastre sunt.M-am indragostit foarte tare intr-un baiat, prima data in viata mea i-am spus ca il plac, cu toate ca stiam ca deja are prietena(noi vorbeam foarte mult, inainte sa aiba prietena) el mi-a spus ca ii pare rau si ca daca ii ziceam mai demult asta poate era sa fie altfel.Deci de atunci a trecut 1 an jum,si am inceput a vorbi iarasi,si am ajuns iar la aceasta tema cum ca eu il plac lui nu ii venea sa creada ca nu ma intilnesc cu nimeni.P.s EU nu am avut nimic cu el.mi-a sps ca el ma iubeste si ma respecta ca prietena, cica nu poate sa-si lase prietena, Apoi ii zice sa nu fiu suparat pe el, dupa care ma invita sa facem revelionul impreuna eu ii zic ca ai prietena el a zis si ce ea oricum nu vrea sa-l faca cu mine.Deci intrebarea mea e asa ce sa fac eu? sa ma duc sa fac anul nou? si nu inteleg de ce mi-a propus aceasta! va rog dati-mi niste sfaturi utile...Multumesc Frumos...Dau si funda!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O face in ciuda prietenei lui.Pentru ca ea nu vrea sa fie cu el in acea noapte.Si el avea ganduri mari.Acum daca tot ai picat tu isi va indeplini acele ganduri.

| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca ii poti inlocui pentru o noapte prietena, atunci te poti duce.

| Florenta16 a răspuns:

Gandeste-te bine, ca nu veti ramane voi doi impreuna dupa revelion, ci se va intoarce la actuala, tu fiind doar distractia lui pentru o seara, profitand de sentimentele tale puternice fata de el. Isi da seama ca te poate controla si te poate face sa iti doresti ce vrea si el, si cred ca dupa vei suferi. Eu zic sa renunti la ideea asta, asa il lasi si pe el in pace, inveti sa il uiti si nici nu intri in belele cu prietena lui sau cu ai tai ca te-a f**** unu intr-o seara...Bafta!