Totule petrece doar in mintea sau imaginatia ta. Dimensiunea testiculelor nu este influentata de numarul masturbarilor sau a ejacularilor acestea ramanand nemodificate ca si marime. De forma aproximativ ovoidala, precum niste masline mai mari, testiculele au diverse dimensiuni, dar media este de 2-3 cm lungime insa cele 2 testicule pot fi inegale ca marime/dimensiune. Unii barbati pot fi nelinistiti de marimea si forma testiculelor proprii; amandoua variaza, dar nici una nu-ti defineste gradul de barbatie.Multa sanatate.
Am nevoie de un tratament pentru marirea testiculelor
Măi copile, eu mă masturbez de peste 40 de ani și am mai făcut și sex în timpul ăsta, dar testiculele nu mi s-au uscat! (încă).
Raspunsul tau este imatur.
Daca si raspunsurile lui mihai69 sunt imature... Din 4 raspunsuri, in 4 ti se spune ca tu ai o problema la cap, nu intre picioare si tu consideri ca raspunsurile sunt gresite! Super tare!
Nu mai mult decât acest răspuns al tău.
Bun; presupunând totuși că nu e totul doar în imaginația ta, atunci e musai să mergi la un medic - recomand un urolog. Există o boală - atrofia testiculară - care poate avea diverse cauze: consum exagerat de alcool și sau steroizi anabolizanți (pentru body building, ori ca tratament prescris), sechele după traumatisme grave etc.
Doar un medic poate decela cauza reală a bolii și recomanda un tratament. Așadar, mergi la medic. Și asta e valabil mereu când se observă modificări în aspectul sau funcționarea corpului. E o atitudine mult mai matură decât să pui întrebări prin forumuri.
Masturbarea nu are treaba cu asta. Esti sigur ca e real ce vezi tu si nu e doar in mintea ta? Am auzit de testicule care s-au marit, din cauza unor tumori, dar de care s-au micsorat nu am auzit.
Nici pe departe
Parca si ale mele sunt mai mici. Oare ce-o fi de facut?
Mutubal întreabă: