Uite, stai linsitit, odată ce nu ai ejaculat nu are cum sa fie însărcinată, așteptați amândoi sa ii vina ciclul, stiu ca așteptarea asta va omoara, dar ii va veni ciclul. Nu aveti de ce sa va faceti griji
Nu are cum să fie gravidă.Să nu se panicheze. Mâncărimea aceea poate fi de la o candidoză. Fiind tânără(12-14 ani de abia acum îi creşte părul pubian) şi tu probabil că nu te-ai spălat pe mâini înainte de petting...
E bine să meargă la ginecolog.
Cat timp nu ai ejaculat in ea, nu poate sa ramana însărcinată, când te ai uitat pe chiloței, si probabil ai atins acolo, ejaculasei sau nu?
Nu ejaculasem era doar lichid preejeculator
Ca sa ramana însărcinată trebuie sa ejaculezi, iar ea sa fie in perioada fertilă, odată ce nu ai ejaculat, nu ai de ce sa iti faci griji, nu este însărcinată.
Burta o doare? Sau are doar acel lichid roșu/roz?
Nu o doare nu
Am mai vb cu cineva despre asta si a zis ca trebuie azi probabil sa ii vina ciclul
Pai si care e treaba cu sângele? Nu s-a mai intamplat...
Nu stiu ce sa zic legat de asta, ar putea fi menstruatia, câteodată ii poate veni si fara durerile de burta, poate fi o infecție sau ceva de genul, nu stiu
A fost si extrem de stresată de chestia asta
Oricum, sfatul meu, după ce ii vine ciclul si ii trece, sa meargă daca poate la un ginecolog sa vada care e treaba cu chestia asta, pentru liniștea ei.
Uite, stai linsitit, odată ce nu ai ejaculat nu are cum sa fie însărcinată, așteptați amândoi sa ii vina ciclul, stiu ca așteptarea asta va omoara, dar ii va veni ciclul. Nu aveti de ce sa va faceti griji
21 Noiembrie e in a 36 zi
Anonima1000 întreabă: