anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de o scurta lamurire. Daca partenerul meu a introdus organul sau genital fara protectie de cateva ori in mine, nu a ejaculat si nici macar lichid preejaculator nu avea, nu e posibila sarcina, nu?happy Nu stiu cand am perioada fertila fiindca am un ciclu neregulat

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In situatia in care ciclul menstrual este NEREGULAT, nimeni nu poate sti sau anticipa ce lungimea finala ca numar de zile va avea actualul ciclu menstrual. Din acest motiv este imposibil de stabilit in ce moment are loc OVULATIA si NU se poate delimita PERIOADA FERTILA cea in care exista posibilitatea de a se forma sarcina in cazul in care sperma ajunge in vagin. In situatia in care sunteti siguri ca NU a existat o ejaculare de sperma cu 3-4 ore mai inainte si daca baiatul a urinat inainte de a intretine sexul amintit, inseamna ca NU a fost posibil sa poata sa existe in acest caz spermatozoizi in uretra penisului. In concluzie se poate aprecia ca in aceasta situatie NU exista nici un motiv de a fi ingrijorati in privinta aparitiei unei sarcini. Dar pe viitor ar fi bine sa evitati sa mai practicati fel de sex fiindca s-ar putea ca la un moment dat sa o patiti. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Dacă nu e sperma normal ca nu e nici sarcina laughing

| fenita24 a răspuns:

De unde știi ca nu avea lichid preejaculator? Acela apare in momentul in care bărbatul este excitat si nu poate fi controlat. Exista o mare posibilitate sa existe acel lichid.