Presupun ca medicul ginecolog care ti-a prescris respectivul AC ti-a spus ca acele sangerari minore se pot produce in primele 1-2 luni de administrare si sunt considerate ca fiind normale. Din moment ce ai intrerupt administrarea pastilelor AC, incepand cu a 2-3-a zi dispare complet efectul de protectie si in cazul in care sperma ajunge in vagin in prima perioada fertila de dupa ultima menstruatie exista posibilitatea de a se forma si instala o sarcina. Insa la fel exista si posibilitatea ca ciclul tau menstrual sa (re)devina unul NEREGULAT si intr-o astfel de situatie ciclul sa devina mai lung fata de cel de 28de zile si din acest motiv sa nu inceapa menstruatia. Posibilitatea de a ramanae gravida DA exista, insa doar daca ai intretinut acte sexuale neprotejate. Multa sanatate!
Daca ai avut sex neprotejat, da, poti ramane gravida.
La cate zile dupa ciclul menstrual ai avut sex? Adu-ti aminte in ce zile a fost ca sa stii daca erai in perioada fertila ori nu.
Ori fa un test de sarcina dupa 7-10 zile de inatrziere.
Ai inceput cam devreme, zici ca esti plinuta, si nu cunosti efectele secundare ale pastilelor? e triiist.Tu inghiti la chimicale, te imbolnavesti iar el ori ei nici nu se gandesc sa-si puna prezervativ ori sa te fereasca asa e? e naspa fatuca draga.am avut colega de srvici, care din cauza pastilelor ca sa nu intre in menopuauza de la 32 de ani a luat pastle cred ca le ia si acum la 52.la 32 de ani, spunea; cred ca astea grase nu au bun simt in ele.ea era ca o trestie.la 52 era cat balena din cauza pastilelor. lasa bulinele si sexul, pana cand vei da peste un barbat care sa te iubeasca intr-adevar, si sa te respecte.
Da sigur, ca ramai gravida asa din prima. Fii serioasa. Asteapta doua saptamani si fa-ti un test de sarcina, sau asteapta 2 luni si vezi daca iti creste abdomenul.