Atunci cind o faci pentru prima data trebuie sa simti ca vrei nu trebuie sa te oblige cineva,parerea mea e sa nu te mai gindesti la asta,fiindca sunt sigura ca la mare lucrurile vor merge altfel si poate intr-adevar vei dori asta, lasa lucrurile sa mearga de la sine... distractie placut, te-am pupat!
Daca te simti pregatita si crezi ca merita si aveti destul timp impreuna...FA-o!
Ai dreptate. trebuie sa simti ca iti doresti acel lucru asa fortat nu merge... nu merita sa iti pierzi inocenta. fara sa ittii doresti acest lucru
Faci ce simti... daca nu te simti pregatita nu face acest lucru .nu trebuie sa iti pierzi inocenta fara ca tu sa vrei
De ce sa mai tregi de timp? adica si ce daca ai 19 ani? chestia asta nu se face dupa gura lumi o faci cand esti tu pregatita, iar daca te iubeste va intelege ca inca nu esti si va astepta iar daca nu o face inseamna ca nu te merita.Tot ce poti sa faci acum e sa vb cu el.Bafta:* si distractie placuta la mare!
Atat timp cat baiatul ti-a demonstrat ca te iubeste.il cunosti si stii ca nu asta e tot ce vrea de la tine... ar fi ok sa incerci.
Pai ar cam trebui sa dormi in camera cu prietenul tau. dar explica-i ca tu nu te simti inca pregatita sa faci acest pas. Daca tine cu adevarat la tine iti va respecta decizia.
Buna si tie pai aici depinde de cat timp sunteti in preuna daca sunteti de cel mult 1 an jumate sichiar tia dovedit ca te iubeste nu ai dc sa crezi ca nu esti pregatita dar daca tu nu iti doresti si vezi ca el tot insista inseamna ca ori nu mai rezista ori ca tea vrut doar pentru asta sincer e decizia ta si daca te iubeste intr-adevar o sa o accepte. paanglica?
Daca chiar te iubeste ar trebui sa inteleaga ca nu esti inca pregatita sa o faci. daca nu intelege si se incapataneaza inseamna ca te vrea in mare parte doar pentru asi satisface fanteziile
Frumos, in loc sa te bucuri de momentele cu ibuitul tau la mare, tu o sa strici vacanta cu fazele astea cu "nu sunt pregatita" hai lasa-ma ai 19 ani, nu mai esti copil, doamne...
Daca nu te simti inca pregatita,trebuia sa nu accepti sa mergi la mare!
Cand merg doua cupluri la mare,cam asa se intampla,lumea inchiriaza doar doua camere,fiecare cuplu o camera.
Stai si gandeste-te ce anume vrei,pentru ca mie mi se pare logic ca iubitul tau sa se astepte sa devii a lui,din moment ce sunteti si va comportati ca un cuplu.
Daca crezi in el sau nu,tu decizi,pentru tu esti langa el,il cunosti si-l vezi cum se comporta.
Ai doua variante.
Sau accepti bazandu-te doar pe ceea ce crezi despre el sau refuzi si vei avea o amintire despre mare care te va enerva destul timp.
Eu,totusi,cred, ca o vacanta la mare nu e un motiv suficient de puternic sa treci la un nou stadiu al relatiei, mai ales ca ai indoielile tale.
Gandeste.Mai mult cu capul, decat cu inima.
Si, decide!
Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti putin daca simti ca nu esti pregatita, iar iubitul tau daca te iubeste te va astepta pana te vei simti pregatita, asta inseamna dragoste adevarata credema.Chiar daca se va supara pe moment daca te iubeste o sa te astepte.
Mutubal întreabă: