| YouDoNotNeedToKnowMyName a întrebat:

Buna seara, am nevoie disperata de un raspuns. Prietenul meu s-a lovit la cap si si-a pierdut cunostinta, in urma cazaturii, manifestand amnezie. A uitat ca are sentimente pentru mine, a uitat ce mi-a spus acum cateva zile, a uitat pana si ce culoare au ochii mei, cand obisnuia sa se uite in ei minute in sir. Ba mai rau, a adus in discutie despartirea, pentru ca e foarte confuz. Sunt speriata, as vrea atat de mult sa il ajut sa isi aminteasca tot, dar nu stiu cum, inainte de accident totul era bine si acum, deodata, ne gasim in aceasta situatie. Ce sa fac? Nu pot sa il las, stiind ca nu e constient de ce face. Daca mi-ar fi spus asta constient fiind, ar fi fost ok, dar am vorbit cu el si i-am explicat niste lucruri in urma carora mi-a dat dreptate si a zis ca mai bine se gandeste ca nici el nu stie ce e cu el si ca eu chiar il pun pe ganduri. Ce sa fac sa ii readuc memoria si odata cu ea, sentimentele? Va rog mult, ajutor, nu am nevoie de ironii, nu sunt intr-o situatie fericita, ma simt foarte neputincioasa

9 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Esti sigura ca s-a lovit la cap si si-a pierdut cunostinta si nu vrea pur si simplu sa scape de tine? Adica mie mi se pare bizar faptul ca in loc sa incerce sa isi aduca aminte el vrea imediat sa va despartit deoarece e foarte "confuz"

| Violleta2022 a răspuns:

Cand s-a lovit la cap ai fost de fata, sau ti-a povestit el, asa intr-o doara?
A mai uitat si altceva in afara de relatia si sentimentele pentru tine?
Pentru ca, daca nu ai fost partasa la accidetul lui si nu stii cu exactitate ce a patit, mai ales daca nu are pierderi de memorie si cu alte chestii, mi se pare o mare falsitate, creata de el ca sa scape de tine. O inventie foarte convenabila pentru un tip istet, ca sa scape fara repercursiuni!
Ceea ce am scris mai sus, se refera strict la faptul in care nimeni nu a fost martor la accidentul lui, nu a ajuns la spital si nu i s-a facut nici un scan care sa dovedeasca ca ar avea leziuni pe creier.

| darrio2007 a răspuns:

Destept baiatul. O metoda bunicica de a scapa de tine.

| kandaraki a răspuns:

Destept baiat, se da lovit ca sa scape de tine in baza asa numitului accident. Daca el asa procedeaza inseamna ca te-a inselat sau nu mai vrea sa fie cu tine, nu e barbat, e doar un fricos si un las. Daca asa el a hotarit sa isi manifeste sentimentele fata de tine, atunci nu merita sa stai langa el, accepta situatia, cu toate ca e greu pentru tine, crede-ma e mai bine asa, uita-l, iti vei gasi pe cineva cu adevarat care sa fie cu tine, nu un mincinos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce om destept
O sa folosesc si eu metoda asta ca sa scap de cineva

| kavasaki99 a răspuns:

Da i timp să se regăseasca.

| RAY a răspuns:

Asta e vrajeala si ma mir cum poti crede asa ceva, amnezia nu inseamna pierdere totala a memoriei si doar unele lucruri, sentimentele nu le poti uita, iubirea nu e o amintire care o uiti rapid, e vrajealampacat ca tu chiar crezi in asemenea basme, daca tot a uitat de ce nu a uitat limba romana? cum de poate vorbi daca a uitat totul?

| Sara2 a răspuns:

Iubirea este oarba. Eu cred că nu te mai vrea dar tu refuzi să crezi asta şi crezi în invenţia lui ieftină. Spune-i să fie bărbat şi să-ţi spună direct în faţa. Să lase teatrul că a jucat cel mai ieftin rol.

| slickeratus a răspuns:

Lol, vrea sa scape de tine dar nu are **** sa o faca cum ar trebui pentru ca e un mucos. inveteaza cacaturi si isi bate joc implicit de existenta ta. asta cu amnezia e la fel de probabila ca si cum ai castiga la loto fara sa joci. da-i cu flit, refati viata si trezeste-te la realitate.