Comportamnetul tau lasa de dorit in acest caz, fiindca nu spui ce trebuie, nu faci ce trebuie ca sa poti "agata" o fata.
De ce nu inviti o colega in oras, sau de ce nu iti faci prieteni?
Totul tine de tine, de vocabularul tau, de atitudinea ta fata de ceilalti si de felul tau de a te comporta in societate.
Uite ca ma leg si eu de o declaratie de-a ta care nu mi se pare corecta: "La lucru am colege care ar iesii cu mine doar pentru bani" denotand aroganta si zgarcenie, practic tu nici nu incerci sa inviti pe cineva, de frica sa nu cumva sa cheltui ceva pentru acea persoana.
Uite cum ies la iveala si "calitatile" astea pe care le tii ascunse, dar care sunt adevratele mari temeri ale tale.
Sa-ti spun ceva: invata sa oferi primul, ca sa poti primi inapoi!
Din descriere, esti foarte plictisitor si nesigur. Adica exact ce nu le place femeilor. Oricum, nu e momentul bun sa-ti faci acum o relatie de durata. Esti predispus sa fii inselat, si apoi devii si mai anxios, si implicit, considerat de femei ca fiind un patener nepotrivit pe termen lung.
Eu zic sa mai vizitezi inca o data un psiholog. Dilema nu se poate rezolva doar rezolvand emotivitatea. E vorba si de perceptie, de carisma, pe care le inveti in timp daca nu ai avut tangente cu ele in tinerete. Stiu asta pentru ca sunt in aceeasi dilema. Pe langa emotivitate, mi-am dat seama ca am si alte goluri pe care trebuie sa le umplu. Degeaba sunt mai sociabil, daca nu imi aleg cu atentie cuvintele si tonalitatea vocii in contextul potrivit. de asta esti si inteles gresit, chiar daca nu ai avut prea multe emotii.
Toate astea necesita timp, dedicare si perseverenta. Pentru inceput poti sa inveti bazele de la psiholog, si practica o faci constant cand ai ocazia.
Ai nevoie sa cunosti persoane noi. Ce poti face in acest sens?
Gaseste-ti un grup de persoane cu care impartasesti o pasiune comuna. Pictura, muzica, filmul, dansul etc.
Poti face voluntariat, iti gasesti o cauza nobila.
Join a club.
Incepe de undeva.
"La lucru am colege care ar iesii cu mine doar pentru bani" esti sigur? E ca si cum ai spune despre tine ca nu s-ar uita nimeni la tine ca om. Asta e grav. Discuta cu psihologul de ce crezi asta, ce credinte si programe ai in legatura cu acest aspect.