Inteleg. Oricum sper sa puteti fi impreuna, pentru ca e o poveste de dragoste foarte draguta. Mult succes!
Care ar fi acele variante? nu cred ca are vreo importanta varsta, nu?:d
Pai, daca as fi in locul tau, eu m-as muta la el! Dar depinde daca esti majora sau nu...
Sunt majora, doar ca eu vreau in primul rand sa ma realizez pe plan profesioanl, dar nici nu vreau sa il pierd, si el isi doreste asta, dar nu stiu ce va fi avand in vedere distanta,,,,
Inteleg. Oricum sper sa puteti fi impreuna, pentru ca e o poveste de dragoste foarte draguta. Mult succes!
Da tipu vrea sex si apoi pleaca eu sunt un tip ca is zice sa ai grija cu cine te intarnesti pune o fata sa se dea la iel si vezi dac se lasa GREU sau URSOR daca usor no Desparsisiva Daca greau inseamna ca are inima pentru tine. Funda
Eu zic sa ii lasi putin spatiu... mai vorbeste putin cu el doar pe mess.skipe.facebook etc si mai incerci la el
Complicat situatiee.....Parerea mea este ca relatia la distanta poate tine si daca continuati sa va vedeti mai des cand vei fii majora te poti muta in orasul/satul lui Iti urez bafta
CudiDaKid întreabă: