| Miky_I'am_1996 a întrebat:

Am o intrebare am 20 de ani si prietena mea are 15 ea a ramas insarcinata cum ma pot cununa cu ea fara acordul parintilor sau cu un parinte de acord de ce va intreb asta de ce cu un parinte sau fara parintii pentrh ca tatal ei este impotriva mea si mama ei e cu mine si acum ei doi sunt in divort si vrea sa ma bage la puscarie am nevoie de sfaturi multumesc

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi si discuta cu un avocat bun!

| corbulalbrosu a răspuns:

Discuta si angajeaza-ti un avocat bun. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Dacă are 15 ani, nu intri la nicio pușcărie.
Pentru căsătorie e nevoie de încă un an:

Art. 272 N. C. P.
Vârsta matrimonială:
...
(2) Pentru motive temeinice, minorul care a împlinit vârsta de 16 ani se poate căsători în temeiul unui aviz medical, cu încuviinţarea părinţilor săi sau, după caz, a tutorelui şi cu autorizarea instanţei de tutelă în a cărei circumscripţie minorul îşi are domiciliul. În cazul în care unul dintre părinţi refuză să încuviinţeze căsătoria, instanţa de tutelă hotărăşte şi asupra acestei divergenţe, având în vedere interesul superior al copilului.

| SG1995 a răspuns:

Deci asta e o chestie urâtă, nici eu nu sunt pro-avort, și relația voastră bănuiesc că e serioasă, totuși puștoaica e abia a 10 a, urâtă treabă. Eu te-aș sfătui cam așa, nu vă căsătoriți acum na ar trebui măcar liceul să îl termine, iar copilul el a vostru orice ar fi, puteți continua relația fără să o oficializați, dar aici ar trebui și părinți să vă ajute. Tu deja ești independent, deci cauți un loc de muncă stabil, și încearcă să le dovedești părințiilor ei că nu ți-ai bătut joc de fiica lor, chiar dacă nu ați avut suficient creier să utilizați un prezervativ. Ce pot să zic, vorbește cu ai tăi și cu mă-sa și ia-ți un avocat al dracu de bun.

| kandaraki a răspuns:

Nu poti!

| Issabelle6789 a răspuns:

Cum a ramas insarcinata? ati facut neprotejat? de ce?

| JustAsking21 a răspuns:

Mergi in Vegass, acolo e okay orice