| Crissssssssss26 a întrebat:

Buna seara, am o întrebare… am avut menstruatie de pe 3 pana pe 7, normal. Pe 13 am avut contact,dar prezervativul a ramas înăutru. A doua zi am luat pastila, adica pe 14, nu trecuseu 24 ore. Am luat Postinor,dar l-am luat cu putina apa,pe el am vazut dupa ca scria sa se dizolve in gurita, nu am vomitat dupa, am avut dureri de cap si amețeli. Ideea este ca acum pe 20 am avut o mica pata de sange,cand am mers la baie,am pus tampon crezând ca mi-a venit iar, dar nimic. Pe internet am citit ceva despre sangerarea de implantare, m-am speriat groaznic. Stiu sigur ca am mai avut odata intre menstre o sangerare de tip spooting. Credeti ca as putea fii însărcinată?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce ti seintampla acum sunt efectele NEGSTIVE ale pastileid e a doua zi: sangerari inexplicabile, ciclul menstrual neregulat pe urmatoarele 6-12 luni, ovulatii care nu s emai pot aproxima samd.

Prezervativul se rupe sau cade dintr-un singur motiv: a fost prea mare pentru penisul baiatului.
Pe viitor, sa cumpere numere foarte mici de prezervative ca sa nu te lase gravida, ca o a doua "pastila de adoua zi" nu mai poti lua in viata ta.

| Robert2526 a răspuns:

Daca ai luat pastila, este in regula, poti sta linistita.