| Strongboy01 a întrebat:

Bună seara. Am o întrebare as prefera sa îmi spună fetele răspunsuri dar accept și de la băieții ..Deci am întâlnit o fata ...bla bla... Dar sincer sa fiu după atâta timp și întâlniri, am găsit o fata adevărat care chiar e diferita... și nah. As vrea sa fie o întâlnire perfect deci uitați-vă la planul meu și sa îmi spuneți dacă e mai specială ca celălalt și dacă e frumos. ..Deci în primul rând ea sta de mine cca 20 km dar nu e problemă.. Ca orice gentleman mă duc după ea și o conduc acasă (după intalnire). sigur un trandafir nu o sa lipsească.Și locuri m-am gândit așa o duc prima data la patiserie unde ne cunoaștem mai bine după ce ne-am cunoscut mai bine și totul e okey. As vrea sa o duc la un suc intr-un loc cafenea (intro zona romantica ) și acolo ne continuam conversațile..... și după ce timpul ne permite sa o duc în parc ca sa ne distrat puțin ca copii. deci cam ăsta ar fii tot... Apropo când mă refer la un loc romantic nu o duc acolo ca so f**t. Ea e chiar speciala și îmi place din inima și nu am simțit așa ceva niciodată... deci aștept părerile voastre

Răspuns Câştigător
| Rakanishuu a răspuns:

Ce pot sa spun, draguta idee. Insa asta nu asigura o relatie. Nu conteaza cate lucruri faci pentru fata aceea atata timp cat ea nu te place - cu exceptia cazului in care este materialista. big grin Nu ma intelege gresit, nu vreau sa te descurajez. laughing Ideea este draguta.
In orice caz, sfatul meu este sa nu insisti cu subiecte de discutie cum ar fi jocuri, aspectul ei sau cat de mult o placi. Pe deasupra, nu trebuie insistat nici daca ea nu vrea sa fie condusa acasa, deoarece, la cum vorbesti despre ea, am impresia ca vei exagera putin cu niste lucuri. laughing
In rest, e okay, bafta!

| Strongboy01 explică (pentru Rakanishuu):

Pot sa spun, ar dori cât de repede sa mă vadă și o spus ca nu îi pasa ce și cum doar vrea sa ne întâlnim... big grin dar simt ca e speciala...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Strongboy01):

Cum sa nu vrea, nu fi naiv, ce fata nu e incantata sa fie plimbata cu masina... tine ochii deschisi frate

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Grija mare frate, toate sunt speciale si diferite in prima luna de relatie dupa aia se dovedesc adevarate curve, nu iti fa multe sperante si NU o menaja prea mult. ii se va urca la cap si isi va bate joc de tine, nu ti-o spun din rautate, foloseste putin capul si nu-i oferi de toate fiindca se va plictisi repede, fi mai rautacios si indiferent

| RAY a răspuns:

Care e intrebarea?

| LoveSleep a răspuns:

Maniactor fecior are dreptate. Și la patiserile, și la suc și în parc. Eventual o duci și la spa. E stupid să ieși dintr-un local și să intri în altul, orice motiv de gentileman ai avea.
Din nou, îi dau dreptate tipului de care am pomenit mai sus. De ce să stați în parc? Sau de ce ați merge prin parc? Eu zic că e mai mult decât suficient sucul sau prăjitura și plimbarea în timp ce o conduci acasă.
Ar fi mult mai ok dacă n-ai fi atât de crispat și dacă n-ai planifica atât de detaliat totul. Dacă totuși faci cum ai pomenit mai sus, du circul până la capăt și sărut-o la sfârșit. Dacă însă lași totul să vină natural și pui preț mai mult pe distracție și pe ideea de a o cunoaște mai bine, nu de a o impresiona, n-o săruta încă.

| Staind a răspuns:

De ce ai nevoie de aprobarea unor necunoscuti ca sa faci ce simti?

| Strongboy01 explică:

RAY big grin fi mai atent... daca e bine planul meu de intalnire?

| RAY a răspuns (pentru Strongboy01):

Man esti un beta,tio spun fara suparare asta, esti un provider pana va da peste un alfa, un alfa nu pune intrebari de astea, nu mas mira sa te bage in freindzone, ce atata filozofie totul sta in atractia fizica, crezi ca trebuie multe intarniri pentru asta? nu una singura stim in proportie de 95% daca o placem sau nu simplu, tu cum esti nehotarat dai dovada de lipsa de maturitate

| Strongboy01 explică:

Să lămurim un lucru... Sunt matur crede-mă am ajuns la un nivel de cunoștințe de viață ca un adult... Și ce Domne iarta-ma ce rău am făcut ca am întrebat. Am vrut sa aud părerea altora.

| MaNiAcToR a răspuns:

O duci de la Patiserie la Cafenea? Adica dc nu doar la Patiserie sau doar pa Cafenea? Trebuie sa o duci in ambele locuri? Sincer am relatie de aproape 6 ani dar nu as fi procedat asa... La patiserie poti sa bei si un suc de exemplu... Apoi de gernul asta duci saraca fata in parc sa vorbiti pe o banca sincer, e cam rau. Dc nu o duci la o plimbare eventual sa nu stati sa inghetati in parc? Trandafirul e o idee buna dar chestia cu gentalmanu e doar la inceput(primele 6 luni). Daca vrei poti baga la cap ce ti-am spus eu. Nu zic ca ideea ta e rea dar e putin cam mult tot ceia ce vrei sa faci.