Merge, doar ps3 vine cu un euroconector si vezi in spate daca nu intra acele cabluri le bagi in euroconector si de la euroconector in TV, eu nu am plasma ci LCD asa consuma mai putin curent. Data viitoare cand dai reply apasa la RASPUNDE ca sa vad ce imi zici.
Merge doar eu inainte aveam un televizor micut si cu acel cablu aveam si un euroconector (pentru ca televizorul nu avea intrarea de alb, galben si rosu), acum am unul HDMI 1080p.
Dar ffrate tu despre ce televizor vorbesti? Eu zic ca nu am plasma, am normal si vreau sa stiu daca merge pe normal
Aha multumesc, am decat 13 ani si nu prea le am cu din astea. Orcum ti-am dat fundita ca mi-ai explicat. Suntem chit. ciao
Merge, doar ps3 vine cu un euroconector si vezi in spate daca nu intra acele cabluri le bagi in euroconector si de la euroconector in TV, eu nu am plasma ci LCD asa consuma mai putin curent. Data viitoare cand dai reply apasa la RASPUNDE ca sa vad ce imi zici.
AM si eu tv normal trebuie doar sa ai un cablu cu mufe AV pentru ps3 nu unul hdmi gasesti la altex sau pe net sau la service! Bye bye!
Bananacantareata87 întreabă: